Οργιάζουν οι φήμες για παραίτηση της Δούκισσας Νομικού από την εκπομπή «Το Πρωινό»

Οργιάζουν οι φήμες για παραίτηση της Δούκισσας Νομικού από την εκπομπή «Το Πρωινό»

Μετά από σύγκρουση με τον Γιώργο Λιάγκα

Οι φήμες έχουν πάρει τη μορφή της... χιονοστιβάδας, όσον αφορά την Δούκισσα Νομικού και το μέλλον της στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1. Η παρουσιάτρια δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή την Παρασκευή.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του zappit φέρεται η Δούκισσα Νομικού να δήλωσε την παραίτησή της μετά από σοβαρή σύγκρουση που είχε με τον Γιώργο Λιάγκα μετά την εκπομπή της Πέμπτης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αναφέρουν πως γίνονται σκληρές διαπραγματεύσεις, μεταξύ της παρουσιάστριας και του σταθμού ώστε να παραμείνει στην εκπομπή. Εκείνη, ωστόσο, έχει θέσει μια σειρά από όρους που για την ώρα μοιάζει αβέβαιο αν μπορούν να ικανοποιηθούν.

Βεβαίως, το πρωί της Παρασκευής, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε πως η Δούκισσα Νομικού απουσιάζει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Αξιοσημείωτο είναι, ωστόσο, ότι στη χθεσινή εκπομπή η Δούκισσα Νομικού δάκρυσε την ώρα που η Λίτσα Πατέρα μιλούσε για τα επαγγελματικά της και τις αποφάσεις που πρέπει να πάρει, ενώ τουλάχιστον δύο φορές ανανέωσε το ραντεβού της με τους τηλεθεατές για την Παρασκευή. Κάτι που αποδεικνύει ότι τουλάχιστον μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν υπήρχε καμία επαγγελματική υποχρέωση της παρουσιάστριας που θα την κρατούσε μακριά από την εκπομπή της Παρασκευής…

Επισήμως, μέχρι στιγμής, καμία από τις δύο πλευρές δεν επιβεβαιώνει ή διαψεύδει το γεγονός.

Παρακαλούμε περιμένετε ...