Γιώργος Γιαννόπουλος: Κάποτε είμασταν ζευγάρι με την Δήμητρα Παπαδοπούλου

Γιώργος Γιαννόπουλος: Κάποτε είμασταν ζευγάρι με την Δήμητρα Παπαδοπούλου

«Έχω καλές σχέσεις με όλο τον κόσμο, μιλάω ακόμα και στον εχθρό μου» είπε ο ηθοποιός

Στη σχέση που είχε στο παρελθόν με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου, για τους «ηλίθιους» του J2US και για την υποκριτική μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» ο Γιώργος Γιαννόπουλος.

«Για εμένα δεν υπάρχει κωμικός ή τραγικός ηθοποιός. Έχω γωνίες στο πρόσωπο και δείχνω αυστηρός», είπε αρχικά κληθείς να αυτοπροσδιοριστεί στην υποκριτική. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον δεσμό που είχε κάποτε με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Έχω υπάρξει ζευγάρι με συνάδελφο. Κάποτε ήμασταν ζευγάρι με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου. Πριν 1.000 χρόνια. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να συνεργαστώ μαζί της. Έχω καλές σχέσεις με όλο τον κόσμο, μιλάω ακόμα και στον εχθρό μου».

Όσο για τους... «ηλίθιους» που είχε δηλώσει πως βρίσκονται στο J2US, ανέφερε: «Ηλίθιοι υπάρχουν παντού. Με τη Δέσποινα Ολυμπίου είχαμε τη δυνατότητα να επιλέγουμε τα τραγούδια που θέλαμε». Τέλος, μίλησε για τις «ταμπέλες» που υπάρχουν στον χώρο του θεάματος. «Οι ταμπέλες είναι για τους δρόμους κι οι ετικέτες για τα τετράδια. Εγώ παίζω μεν σε εμπορικά, αλλά και σε ποιοτικά», δήλωσε κλείνοντας.