Μεγακλής Βιντιάδης: Αιχμηρός ο σκηνοθέτης για Λιάγκα, Σκορδά, Καινούργιου και GNTM

Μεγακλής Βιντιάδης: Αιχμηρός ο σκηνοθέτης για Λιάγκα, Σκορδά, Καινούργιου και GNTM

«Της αρέσει να εκνευρίζεται, ίσως πιστεύει ότι έτσι προκαλεί τηλεθέαση» είπε για την Κατερίνα Καινούργιου

Αιχμηρός για παρουσιαστές τηλεοπτικών εκπομπών και το GNTM εμφανίσθηκε σε συνέντευξη του στην εκπομπή «Open Weekend» ο σκηνοθέτης Μεγακλής Βιντιάδης.

«Ο Γιώργος Λιάγκας είναι έξυπνος, δεν είναι κουτός, ξύπνιος είναι. Ξέρει να δημιουργεί καταστάσεις, για να συζητιούνται, να γράφουν τα περιοδικά και να σχολιάζουν οι άλλες εκπομπές, αλλά κι αυτό είναι πλέον κουραστικό», είπε αρχικά ο σκηνοθέτης.

Για τη Φαίη Σκορδά, ο Μεγακλής Βιντιάδης σχολίασε: «Η Φαίη Σκορδά αποχώρησε από τον ΑΝΤ1 ή την αποχώρησαν; Είναι ίδια, δεν έχει αλλάξει κάτι. Εσείς πιστεύετε, ότι η εκπομπή αυτή ψυχαγωγεί;».

Για την Κατερίνα Καινούργιου, ο σκηνοθέτης είπε: «Έχει έναν εκνευρισμό, της αρέσει να εκνευρίζεται και να φωνάζει. Ίσως της έχουν πει ή να πιστεύει και η ίδια, ότι αυτός ο τρόπος προκαλεί τηλεθέαση».

Κλείνοντας, ο Μεγακλής Βιντιάδης είπε για το GNTM και τη Βίκυ Καγιά: «Είναι μια εκπομπή που μου δίνει την αίσθηση της ανωμαλίας. Για μένα, δεν είναι εκπομπή. Η Βίκυ είναι άξιο και καλό παιδί και αναρωτιέμαι, γιατί την κάνει αυτή την εκπομπή».

Ερωτηθείς σχετικά με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και αν θα τον σκηνοθετούσε, απάντησε: «Αν θεωρούσα ότι στο ρόλο πήγαινε, θα το έκανα. Είναι στην κατηγορία "ψώνια", τα "ψώνια" πληρώνονται λιγότερα λεφτά, ένας επαγγελματίας παίρνει περισσότερα».

1
σχόλιο
  1. avatar “Σοφά”

    λόγια από "σοφούς"... Χα! Τέλος πάντων. Τα ξέρουμε, τα βλέπουμε... Χειρότερα απ' αυτά που περιγράφει... Γι' αυτούς και άλλους... ...

Παρακαλούμε περιμένετε ...