Άγγελος Παπαδημητρίου: «Της είπα ότι ο μπαμπάς μου κι η μαμά μου σε λένε πουτ…α»

Άγγελος Παπαδημητρίου: «Της είπα ότι ο μπαμπάς μου κι η μαμά μου σε λένε πουτ…α»

Πώς αντέδρασε η φίλη της μητέρας του...

Ο Άγγελος Παπαδημητρίου ήταν καλεσμένος την Τετάρτη (30/11) στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν». Ο ηθοποιός, που διατηρεί και δική του στήλη στην εκπομπή, μεταξύ άλλων διηγήθηκε ένα περιστατικό που είχε στην παιδική του ηλικία και μπορεί να φαίνεται ξεκαρδιστικό τώρα, όμως τότε σόκαρε μια οικογενειακή φίλη της μητέρας του.

«Εγώ έβριζα από μωρό. Τριών ετών είχα ακούσει από κάποιους μεγάλους βρισιές και τις έλεγα ξαφνικά. Και λιποθυμούσαν οι γιαγιάδες, μία γιαγιά μου έλεγε αυτός θα γίνει παλιάνθρωπος. Της είχα πει μια πολύ βαριά βρισιά» ανέφερε ο Άγγελος Παπαδημητρίου και θυμήθηκε ένα περιστατικό με φίλη της μητέρας του:

«Μια φίλη της μάνας μου, η Αθηνά, είχε χωρίσει από έναν αρραβώνα κι έρχεται στο σπίτι μας. Εγώ ήμουν ένα χαριτωμένο παιδάκι 3 ετών. Με βλέπει και μου λέει 'Αγγελάκη μου, τι κάνεις;] και της λέω 'Σε λένε πουτ…α'» διηγήθηκε ο ηθοποιός και πρόσθεσε: «Οι γονείς μου ήταν πολύ ευγενείς άνθρωποι, όμορφοι, εξαιρετικοί. Και λέει η Αθηνά: 'Α ναι Αγγελάκη μου; Με λένε έτσι; Ποιος με λέει; 'Η μαμά μου κι ο μπαμπάς μου' της λέω. 'Ευχαριστώ πολύ', λέει αυτή, κλείνει την πόρτα και φεύγει».

Παρακαλούμε περιμένετε ...