Μέγκι Ντρίο: Μετά το GNTM βρέθηκα χωρίς χρήματα – Δεν είχα να πληρώσω το ενοίκιο

Μέγκι Ντρίο: Μετά το GNTM βρέθηκα χωρίς χρήματα – Δεν είχα να πληρώσω το ενοίκιο

Τι λέει για την κόντρα της με τη Ραμόνα Βλαντή

Για την κόντρα της με τη Ραμόνα Βλαντή, το bullying που έχει δεχθεί λόγω της καταγωγής της αλλά και τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε μίλησε στο «Mega Καλημέρα» η Μέγκι Ντρίο.

Ειδικότερα, σε ερώτηση για το αν έχει βρεθεί ποτέ χωρίς χρήματα, το μοντέλο απάντησε: «Φυσικά, ήταν μετά το GNTM, δεν είχα να πληρώσω το ενοίκιο».

«Η Ραμόνα Βλαντή λέει συνέχεια πράγματα για να είναι στην επικαιρότητα. Μια Ραμόνα θα κρίνει την Καγιά ενώ δεν έχει συνεργαστεί μαζί της; Πώς γίνεται; Δεν το βλέπω σωστό. Επειδή δούλευες με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και έκανες μια εκπομπή βγαίνεις τώρα μπροστά και λες όλοι ξέραμε ποια είναι η Βίκυ Καγιά;» λέει για την κόντρα της με τη Ραμόνα Βλαντή και σχολιάζει: «Πολλές φορές δεν μου αρέσουν αυτά που φοράει, νομίζω ότι είμαστε στην εποχή του ’80.  Το βλέπω λίγο παλιομοδίτικο όλο αυτό».

Για το bullying που έχει δεχτεί, η Μέγκι Ντρίο εξομολογήθηκε: «Λόγω της καταγωγής μου έστελναν μηνύματα κάποτε στη συγχωρεμένη τη μητέρα μου και της έγραφαν πώς τη μεγάλωσες αυτή που μιλάει έτσι. Αυτά ήταν τις χρονιές μετά το GNTM, αλλά και όταν ξεκίνησα να κάνω τηλεόραση. Ακόμα και στο πάνελ τότε δεχόμουν bullying».

Παρακαλούμε περιμένετε ...