Ελένη Μενεγάκη: «Με τη Ρούλα Κορομηλά δεν είχαμε προσωπική επαφή»

Ελένη Μενεγάκη: «Με τη Ρούλα Κορομηλά δεν είχαμε προσωπική επαφή»

«Είμαι 30 χρόνια στην τηλεόραση, μόνο μία φορά κατάφερα να συνομιλήσω και να βρεθώ με εκείνη»

Στη Ρούλα Κορομηλά αναφέρθηκε η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στον αέρα της εκπομπής «Ελένη», με αφορμή το γεγονός ότι η παρουσιάστρια θα βρεθεί ως καλεσμένη στην εκπομπή του MEGA σε δύο ημέρες.

«Σαν ψέμα μου φαίνεται. Είμαι 30 χρόνια στην τηλεόραση, μόνο μία φορά κατάφερα να συνομιλήσω και να βρεθώ με εκείνη που νομίζω ότι ήταν το πρώτο όνομα που είπαμε "αυτή είναι παρουσιάστρια". Μιλάω φυσικά για τη Ρούλα Κορομηλά και εξαιρώ τη φορά που πήγα εγώ ως καλεσμένη της στο “Μπράβο Ρούλα” στη Σύρο» είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη, εξιστορώντας σταδιακά τη γνωριμία της με τη Ρούλα Κορομηλά.

«Ήμουν μικρή, βγήκα 5 λεπτά, είπα ένα τραγούδι κι έφυγα. Αυτό που έχω να πω, είναι ότι κι ενώ οι δύο ήμασταν στην τηλεόραση πολλά χρόνια, μόνο μία φορά κατάφερα να είμαι κοντά της και να μιλήσουμε. Είχε να κάνει με τα γενέθλια του Πρωινού Καφέ, που εκείνη ξεκίνησε. Από τότε και μετά δεν την ξαναείδα, δεν έπαψα να παρακολουθώ τη διαδρομή της» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.

Μιλώντας για το γεγονός ότι οι δύο Ελληνίδες δεν είχαν προσωπική επαφή σημείωσε: «Δεν είχα ποτέ προσωπική επαφή μαζί της, δεν μιλούσαμε, δεν είχε τηλέφωνο η μία της άλλης. Βέβαια, όταν συναντιόμασταν σε έναν χώρο, πάντα μιλούσαμε, αλλά σε έναν χώρο που υπήρχαν και πολλοί άλλοι, πόσα να πεις εκτός από τα τυπικά».

Παρακαλούμε περιμένετε ...