MasterChef: Οι κριτές αποκάλυψαν τις μεγάλες φετινές αλλαγές

MasterChef: Οι κριτές αποκάλυψαν τις μεγάλες φετινές αλλαγές

«Το πρόγραμμα θα είναι πολύ πιο γρήγορο, πιο δυνατό, στακάτο»

Τις αλλαγές που Θα δούμε στο φετινό MasterChef αποκάλυψαν οι τρεις κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης.

Η εκπομπή «Breakfast@Star» βρέθηκε στα γυρίσματα του διαγωνισμού μαγειρικής και οι κριτές ήταν εκεί για να απαντήσουν σχετικά με το τι θα αλλάξει στον νέο κύκλο.

«Φέτος το πρόγραμμα θα είναι πολύ πιο στακάτο. Λευκή ποδιά σημαίνει είσοδος στο σπίτι. Θα έχουμε κάποιες δεύτερες ευκαιρίες, αλλά όχι αυτές που ίσως έχετε συνηθίσει. Οπότε, αυτό που πρέπει να κρατήσετε είναι ότι το πρόγραμμα θα είναι πολύ πιο γρήγορο, πιο δυνατό, στακάτο. Ποδιά, σπίτι, μαγειρική. Θα υπάρχει διαφορά στην επιλογή παικτών», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. «Στις οντισιόν θα έχουμε τη λευκή και τη μαύρη ποδιά. Από τις οντισιόν, η ποδιά θα είναι το εισιτήριο για το σπίτι. Θα μείνουν κάποια εισιτήρια, οι μαύρες ποδιές, που με κάποιον τρόπο, μαγειρικό θα σημαίνουν δεύτερη ευκαιρία. Όταν μαζέψουμε τους πάντες μέσα στο σπίτι, δεν θα υπάρχουν οι δεύτερες ευκαιρίες έτσι όπως τις γνωρίζαμε. Θα είναι πολύ πιο δύσκολο, περισσότερο πολύπλοκο και διαφορετικό. Δεν θα υπάρχει αυτός ο χώρος για δεύτερες ευκαιρίες για όλους».

Τέλος, ο Πάνος Ιωαννίδης αναφέρθηκε στα συναισθήματά του, λίγο πριν ξεκινήσει ο νέος κύκλος. «Το συναίσθημα είναι πολύ έντονο, πολύ δυνατό. Κάθε χρόνο περνάμε ωραία, έτσι και φέτος. Θα δυσκολέψουμε τους παίκτες πολύ. Όσο προετοιμασμένοι κι αν έχουν έρθει, θα τα δουν αλλιώς τα πράγματα», είπε.