Λάκης Γαβαλάς: Εισαγγελείς μου είπαν «ήσουν στο στόχαστρο, έπρεπε να μπεις φυλακή»

Λάκης Γαβαλάς: Εισαγγελείς μου είπαν «ήσουν στο στόχαστρο, έπρεπε να μπεις φυλακή»

«Τελειώσαμε με τα πάντα, δεν οφείλω τίποτα στο δημόσιο» είπε ο σχεδιαστής μόδας για τις δικαστικές του περιπέτειες

«Στη φυλακή έκλαψα από το πείσμα και την αδικία για την αδερφή μου, που ήταν κι εκείνη μέσα χωρίς να φταίει σε τίποτα» είπε ο Λάκης Γαβαλάς μιλώντας στην εκπομπή Στούντιο 4 για τα χρέη του προς το Δημόσιο.

«Εγώ δεν ήμουν εργοδότης. Εγώ ήμουν ένας από την αλυσίδα των 300 ατόμων και παρόλο που ήξερα, ότι μερικοί από αυτούς από πίσω μου κάνανε διαπλοκές, έλεγα δεν πειράζει, ακόμη και στις μεγάλες πολυεθνικές γίνεται αυτό το πράγμα» είπε ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, σχετικά με τα νομικά προβλήματα που αντιμετώπισε. Ο Λάκης Γαβαλάς συνέχισε λέγοντας πως «θεωρώ ότι είμαι ένας από τους ανθρώπους της μόδας, που έχει πληρώσει τα περισσότερα χρήματα εγγεγραμμένα στο Ελληνικό Δημόσιο».

Αναφερόμενος στο ίδιο θέμα είπε, ότι «εισαγγελείς εν αποστρατεία μου λένε, ότι "ήσουνα στο στόχαστρο. Έπρεπε να μπεις". Μπήκα, σκασίλα μου!». Όσον αφορά το αν οι δικαστικές του περιπέτειες έχουν φτάσει στο τέλος, ο Λάκης Γαβαλάς είπε ότι «τελειώσαμε με τα πάντα, δεν οφείλω τίποτα στο δημόσιο», ενώ πρόσθεσε χαριτολογώντας «έχω δώσει κτίρια και σπίτια σε κάποιους ανθρώπους όπως είναι οι αδελφές μου, για να μπορούν να ζουν καλά, έχουν παιδιά, ενώ εγώ κάνω ένα ωτοστόπ αύριο και πάω στη Γαστούνη».