Σπύρος Μπιμπίλας: «Έχω βάλει στην διαθήκη μου, πού θα αφήσω τους 25 παπαγάλους μου»

Σπύρος Μπιμπίλας: «Έχω βάλει στην διαθήκη μου, πού θα αφήσω τους 25 παπαγάλους μου»

O πρόεδρος του ΣΕΗ ανέφερε πως έχει κάνει την πρώτη του διαθήκη από την ηλικία των 25 ετών

O Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συνεργασία του με τον Γιώργο Μάγγα για μια διαφήμιση και τη συνεργασία τους μετά την αναστάτωση που προκλήθηκε με τη διάδοση της ψευδούς είδησης ότι ο μουσικός πέθανε αλλά και στην διαθήκη του στην οποία έχει συμπεριλάβει και πού θέλει να πάνε οι παπαγάλοι του.

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων, για όσα πρόκειται να συμπεριλάβει στη διαθήκη του: «Έχω βάλει μέσα στη διαθήκη μου ότι οι 25 παπαγάλοι μου θα πάνε στο Αττικό Πάρκο, εφ’ όσον αυτό λειτουργεί» και συμπλήρωσε:

«Τώρα να σας πω τη διαθήκη μου; Αφήστε ρε παιδιά! Τι μακάβριο είναι αυτό; Υπάρχει πάντως, την πρώτη την έκανα 25 ετών. Γιατί μόλις πήρα το πρώτο διαμέρισμα, έκανα αμέσως και την διαθήκη για να δούμε πού θα πάει. Διότι όταν περπατάς μπορεί να σου έρθει μια γλάστρα από πάνω, μπορεί να γίνει σεισμός, μπορεί να σε πατήσει αυτοκίνητο...».

 

Για τη συνεργασία του με τον μουσικό μετά τα λανθασμένα δημοσιεύματα, που μιλούσαν για τον θάνατό του: «Σας το φυλάγαμε έκπληξη! Όταν μου το πρότειναν γέλασα με ευχαρίστηση γιατί είχε δημιουργηθεί μία παρεξήγηση την οποία δεν την δημιούργησα εγώ, την δημιούργησαν οι εκπομπές. Εγώ αμέσως είχα ζητήσει συγγνώμη για το λάθος που δεν είχα κάνει, δεν έφταιγα εγώ διότι άλλος είχε γράψει πρώτος το λάθος…κάναμε μία υπέροχη διαφήμιση».