Γιώργος Μάγγας: Παρανόηση με τον «θάνατό του» – Ζητάει συγγνώμη ο Σπύρος Μπιμπίλας

Γιώργος Μάγγας: Παρανόηση με τον «θάνατό του» – Ζητάει συγγνώμη ο Σπύρος Μπιμπίλας

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ με νέα ανάρτηση διευκρίνισε ότι πρόκειται για... λάθος

Την θλίψη έχει σκορπίσει στον καλλιτεχνικό χώρο η είδηση ότι πέθανε ο βιρτουόζος του κλαρίνου  Γιώργος Μάγγας. Την είδηση έκανε γνωστό ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, με ανάρτησή του στο facebook, όμως πρόκειται για παρανόηση και με νέα ανάρτησή του ζήτησε συγγνώμη.

Η αρχική ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα οδήγησε όλα τα ελληνικά Μέσα να αναπαράγουν την «είδηση», μέχρι και το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΣΕΗ κατέβασε την αρχική του ανάρτηση.

Η νέα ανάρτηση του Μπιμπίλα

«Ζητώ συγγνώμη για μια ακόμα φορά με πληροφορησαν λάθος και εμφανισα την είδηση περί του θανατου του φίλου Γιώργου Μάγκα.. Είναι η τρίτη φορά που συμβαίνει να μας πληροφορουν με ψευδείς ειδήσεις περι θανάτων ! Χαίρομαι που ο Γιώργος Μαγκας ζει !!!!»

Η πρώτη ανάρτηση του Μπιμπίλα

«Με μεγάλη μου λύπη πληροφορήθηκα οτι έφυγε από κοντά μας ο βιρτουόζος του κλαρίνου κ βασιλιάς των πανηγυριών , ο υπεροχος Γιώργος Μαγκας! Τον γνώρισα σε μια περιοδεία μας με τον Γιάννη Μορτζο πριν 20 χρονια στα Γιάννενα σε μια ταβερνουλα και μου είπε μαζί με την υπέροχη σύντροφο του την Τζουλη, ότι με αγαπούν και με θαυμάζουν.Γιναμε φίλοι! Μας κάλεσε όλο τον θίασο στο πανηγυρι κ όταν μπήκαμε οπως μας είδε,είπε με την ωραία φωνή του, καλωσορίζω τον θίασο του αγαπημένου μου Σπύρου Μπιμπίλα.. Δεν ήξερα πως να το μαζεψω, γιατί εγώ απλά συνεργάζομουν με τον θίασο του Γιάννη Μόρτζου... Γελάσαμε τόσο πολύ... Καλό ταξίδι υπεροχε Γιώργο Μάγκα, θα μας λείψεις πολύ... Κουράγιο Τζουλη», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Δείτε τον σε εκδήλωση στην Ηλεία: