Ευγενία Σαμαρά για Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Είμαι σίγουρη ότι οι Ράδιο Αρβύλα δεν γνώριζαν την δράση του»

Ευγενία Σαμαρά για Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Είμαι σίγουρη ότι οι Ράδιο Αρβύλα δεν γνώριζαν την δράση του»

«Είχα πάθει κι εγώ σοκ τότε, όπως και όλοι όσοι τον γνώριζαν» λέει η ηθοποιός

Η Ευγενία Σαμαρά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» με αφορμή τη συμμετοχή της στην παράσταση «Ο Μισάνθρωπος», ενώ μίλησε για την συμμετοχή της στη σειρά «Σασμός», για τους «Ράδιο Αρβύλα» και την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

«Εγώ δούλευα στο ραδιόφωνο που έχουν τα παιδιά του Ράδιο Αρβύλα και παράλληλα σπούδαζα στη δραματική σχολή. Όταν μου πρότειναν να πάω στην εκπομπή, μου φάνηκε πολύ ωραία ιδέα. Ήξερα ότι θα ασχοληθώ με το κομμάτι της υποκριτικής» δήλωσε αρχικά η Ευγενία Σαμαρά. Ερωτηθείσα για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, είπε: «Είχα πάθει κι εγώ σοκ τότε, όπως και όλοι όσοι τον γνώριζαν. Δεν έχει σημασία το τι πίστευα εγώ. Σημασία έχει το τι συνέβη. Το είδα τότε στην τηλεόραση και έμεινα παγωτό».

Για το ενδεχόμενο οι παρουσιαστές του Ράδιο Αρβύλα να γνώριζαν για τη δράση του συνεργάτη τους, η Ευγενία Σαμαρά έδειξε να είναι σίγουρη, πως εκείνοι δεν ήξεραν το παραμικρό: «Είμαι σίγουρη, ότι τα παιδιά δεν το γνώριζαν. Δεν θεωρώ, ότι θα είχαν κάποιον λόγο να συνεχίσουν να συνεργάζονται μαζί του, εάν το γνώριζαν εξ αρχής. Δεν θα το πίστευα ποτέ. Όταν ακούς τέτοια πράγματα για ανθρώπους που ξέρεις, νιώθεις μία σήψη μέσα σου».

Για τον ρόλο της Στέλλας στη σειρά «Σασμός» είπε: «Δεν θεωρώ ότι η Στέλλα έχει ξεπεράσει τον Αστέρη. Ας μην ανησυχούν οι τηλεθεατές, ότι θα γίνει κάτι παραπάνω μεταξύ τους! Ωστόσο, θα συμβούν κάποια πράγματα αμέσως μετά το γάμο... Η Στέλλα αγαπάει τον Αστέρη βαθιά, πραγματικά και ανθρώπινα. Όταν συμβαίνει αυτό στη ζωή είναι δύσκολο, πονάει, αλλά θέλουμε ο άλλος να είναι καλά…» υπογραμμίζει. Αυτό συμβαίνει και στη Στέλλα: «Έχει καταλαγιάσει όλο αυτό μέσα της. Δεν θα συνεχίσει να διεκδικεί τον Αστέρη. Θα βάλει μυαλό… Εάν ήμουν φίλη της Στέλλας θα της έλεγα ότι είναι δύσκολα τα πράγματα με τον Αστέρη». Καταλαβαίνω ότι «ένας άνθρωπος μπορεί να αγαπήσει πολύ, όπως η Στέλλα. Αλλά θα της έλεγα κοίτα και κάπου αλλού!».

Στο χαρακτήρα της Στέλλας «μου αρέσει ότι βλέπουμε έναν άνθρωπο αληθινό. Δεν είναι μονόπλευρη, όπως κι όλοι οι χαρακτήρες του Σασμού. Δεν είναι μόνο είτε καλοί, είτε κακοί, δεν ισχύουν τα στερεότυπα» λέει η Ευγενία Σαμαρά. Σε σχέση με την εξέλιξη, στο πώς θα τη δούμε από δω και στο εξής, «η Στέλλα θα ασχοληθεί με το κομμάτι της δουλειάς της. Θα μπλέξει με δύσκολες καταστάσεις, με υπόκοσμο, με ανθρώπους οι οποίοι δεν είναι τόσο καλοί» καταλήγει. Τέλος έδωσε κι ένα spoiler, δίχως περισσότερες λεπτομέρειες: «Θα υπάρξει και νέα δολοφονία στο Σασμό!».

Παρακαλούμε περιμένετε ...