Γρηγόρης Αρναούτογλου: Είναι μια κακή περίοδος τηλεοπτικά για το Νίκο Μουτσινά

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Είναι μια κακή περίοδος τηλεοπτικά για το Νίκο Μουτσινά

«Δε γίνεται πάντα να φταίνε οι άλλοι. Πρέπει κάποια στιγμή να φταίμε κι εμείς»

Θέμα συζήτησης στην πρωινή εκπομπή του Sfera 102,2 έγιναν ο Νίκος Μουτσινάς και η εμπομπή του στον ΣΚΑΪ «Καλό Μεσημεράκι». Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε για την τηλεθέαση της εκπομπής και ο Γιώργος Λιάγκας έκανε το δικό του σχόλιο μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος στο Πρωινό.

«Είναι μια κακή περίοδος τηλεοπτικά για τον Νίκο Μουτσινά, οπότε πρέπει να πάρει και τις αποφάσεις του. Από πέρυσι ξεκίνησε η ιστορία να μην πηγαίνει πάρα πολύ καλά, συνεχίστηκε φέτος, μπορεί να πρέπει να ανανεωθεί, μπορεί να πρέπει να κάνει κάποια άλλα πράγματα.

Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε μια εκπομπή το μεσημέρι που έσκιζε. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, μπορεί ο ίδιος να κουράστηκε, μπορεί το ίδιο πράγμα να μην πηγαίνει, πρέπει να πάρεις μια απόφαση. Αυτό μπορεί να συμβαίνει γιατί, ο Νίκος είναι ταλαντούχος, να δει τι θα κάνει για να το ανανεώσει.

Δεν γίνεται όταν κάποιος είναι ταλαντούχος όπως ο Νίκος, όταν κάτι δεν πηγαίνει καλά να σηκωνόμαστε να φεύγουμε. Αν έκανε 25% ή 30% τηλεθέαση θα ήθελε να φύγει;

Τον Νίκο αν τον θες στο δυναμικό σου πρέπει να καθίσεις κάτω και να τον χαλαρώσεις. Δηλαδή, δε γίνεται πάντα να φταίνε οι άλλοι. Πρέπει κάποια στιγμή να φταίμε κι εμείς.

Εδώ χρειάζεται το κανάλι να είναι κοντά μου, να συμπαρασταθεί για να συνεχίσουμε παρακάτω. Δεν είναι η φυγή πάντα η λύση. Κάποια μέρα ο κύκλος είναι μικρός και κλείνει. Η ομάδα είναι πολύ καλή, να σκεφτούν καινούρια πράγματα, να σκεφτούν καινούρια ώρα», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας, είπε με τη σειρά του τα εξής: «Όταν θες να είσαι επικεφαλής και να έχεις και πρώτο όνομα και να παίρνεις και μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ τον μήνα, λεφτά που δεν τα βλέπει ο μέσος Έλληνας ούτε σε 2-3 χρόνια, θα αναλάβεις και το βάρος της αποτυχίας σου. Δεν το λέω για τον Νίκο Μουτσινά, λέω για όλους μας.

Για πρώτη φορά ο Γρηγόρης εξαπολύει ένα βέλος εναντίον του Νίκου Μουτσινά, λέγοντας ότι δεν φταίνε πάντα οι άλλοι… Πολλές φορές πρέπει να αντιλαμβανόμαστε εμείς οι άνθρωποι είναι πως όταν μας φτύνει ο κόσμος δεν ψιχαλίζει, όπως λέμε πάντα αλλά μας φτύνει ο κόσμος. Δεν σημαίνει ότι μας φτύνει για πάντα. Ένας άνθρωπος που έχει κάνει επιτυχία, θα την ξανακάνει και θα ξαναβρεί τον δρόμο του, απλώς οι εκπομπές που είναι μανιέρες πολλές φορές κάνουν κύκλους και θέλουν ανανέωση. Δεν φταίει ούτε ο Μουτσινάς ούτε ο ΣΚΑΪ, χρειάζεται ανανέωση».

Παρακαλούμε περιμένετε ...