Χριστίνα Παππά υπέρ του Χρήστου Βασιλόπουλου: «Καλά κάνει και ζητά ηθοποιούς χωρίς να τους πληρώνει»

Χριστίνα Παππά υπέρ του Χρήστου Βασιλόπουλου: «Καλά κάνει και ζητά ηθοποιούς χωρίς να τους πληρώνει»

Τι είπε για την Άννα Μπεζάν

Για το σάλο που προκλήθηκε προ ημερών με τον Χρήστο Βασιλόπουλο, ο οποίος δημοσίευσε μία αγγελία και ζητούσε ηθοποιούς, οι οποίοι δεν θα αμείβονταν, μίλησε η Χριστίνα Παππά.

«Καλά κάνει ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ζητούσε ηθοποιούς χωρίς να τους πληρώσει, δεν είναι κακό αυτό αν είσαι νέο παιδί και θες να το κάνεις για την εμπειρία. Εμένα αν μου λέγανε να κάνω κάτι αφιλοκερδώς θα το έκανα» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός μιλώντας στο Mega.

Η Χριστίνα Παππά μίλησε ακόμα και για τη γέννηση της εγγονής της, καθώς ο γιος της, Δημήτρης, και η Άννα Μπεζάν υποδέχτηκαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, το οποίο μάλιστα θα πάρει το όνομα της γιαγιάς του.

«Το εγγονάκι εννοείται ότι θα το κακομάθω όσο μπορώ! Όπως και να έλεγαν το μωρό, θα του έλεγαν αδυναμία» είπε και εξομολογήθηκε πως όταν ο γιος της, της είπε ότι θέλει να κάνει οικογένεια, εκείνη ήταν διστακτική αλλά έπειτα σεβάστηκε την επιλογή του.

«Η Άννα είναι ένα πλάσμα πονεμένο και χαρισματικό, την θαυμάζω στη δουλειά της» είπε συγκινημένη η Χριστίνα Παππά για την Άννα Μπεζάν, η οποία είχε συγκλονίσει αποκαλύπτοντας ότι η μητέρα της όταν γεννήθηκε «την παράτησε κατευθείαν στο νοσοκομείο γιατί είχε ήδη τρία παιδιά, δεν ήθελε άλλο» και στη συνέχεια τη μεγάλωσε ο πατέρα της ο οποίος τη χτυπούσε.