Γιάννης Μπέζος: «Τα ριάλιτι για μένα είναι πορνό, είναι υποκατάστατο ρωμαϊκών εκδηλώσεων»

Γιάννης Μπέζος: «Τα ριάλιτι για μένα είναι πορνό, είναι υποκατάστατο ρωμαϊκών εκδηλώσεων»

«Ζούμε σε μια κοινωνία υποκριτών. Από τη μία κράζουν και από την άλλη φοβούνται μη χαλάσουν τα χρηστά ήθη»

Για τη νέα μουσική εκπομπή -και όχι μόνο- που θα παρουσιάζει στην ΕΡΤ μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» ο ηθοποιός Γιάννης Μπέζος.

«Στην εκπομπή που θα παρουσιάσω, θα επικοινωνώ πράγματα που πρέπει να ειπωθούν. Η εκπομπή μου δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου... Τίποτα δεν με φοβίζει. Δεν με φοβίζουν καθόλου τα σχόλια, θα κάνω ό,τι θέλω και ό,τι μου αρέσει... Οι σειρές που θα υπάρξουν φέτος, ναι μεν προσφέρουν εργασία, αλλά δεν ξέρω, αν κάνουν καλό στην τηλεόραση», είπε αρχικά ο Γιάννης Μπέζος.

«Τα ριάλιτι για μένα είναι πoρνό, είναι υποκατάστατο ρωμαϊκών εκδηλώσεων. Όσοι λένε στα παιδιά των ριάλιτι, ότι αξίζουν να μπουν στο θέατρο, πουλάνε φρούδες ελπίδες» είπε ερωτηθείς σχετικά. Σε ερώτηση για την πολιτική, είπε ότι «δεν θα ασχολιόμουν με την πολιτική. Έχουν σταματήσει να μου γίνονται προτάσεις. Δεν υποστηρίζω ένα κόμμα, μόνο οι ανόητοι δεν αλλάζουν. Δεν έχω σκοπό να κλείσω την καριέρα μου. Πρέπει να ανησυχούμε για τη δική μας καριέρα κι όχι για των άλλων».

Όσο για τους νέους, είπε ότι «μου αρέσει από τη φύση μου να κουράζομαι, αυτή είναι η ξεκούρασή μου. Όταν ακούω νέους να λένε, ότι κουράστηκαν, το θεωρώ αδιανόητο. Οι νέοι γεννιούνται κουρασμένοι και φταίνε οι γονείς γι’ αυτό. Ζούμε σε μια κοινωνία υποκριτών. Από τη μία κράζουν και από την άλλη φοβούνται μη χαλάσουν τα χρηστά ήθη».

Παρακαλούμε περιμένετε ...