Τιτίκα Στασινοπούλου: Δεν μπορώ να ευτελίσω τα θετικά του Δημήτρη Λιγνάδη

Τιτίκα Στασινοπούλου: Δεν μπορώ να ευτελίσω τα θετικά του Δημήτρη Λιγνάδη

«Μπορεί να είχε ιδιαιτερότητες, αλλά δεν τις μοστράριζε»

Λέει την άποψή της ξεκάθαρα η Τιτίκα Στασινοπούλου, παρότι μπορεί να ξεσηεκώσει αντιδράσεις Το ίδιο έκανε όταν ρωτήθηκε για άτομα από τον χώρο της υποκριτικής, όπως τον Δημήτρη Λιγνάδη, τον Πέτρο Φιλιππίδη. τον Στάθη Ψάλτη και τον Μάρκο Σεφερλή στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

«Είχα κλείσει στο Δελφινάριο να παίξω με Μουστάκα και Βέγγο και βρέθηκα στον θίασο του Ψάλτη. Δεν αντικαθιστάς έναν Μουστάκα με έναν Ψάλτη. Δεν μου άρεσε σαν καλλιτέχνης ο Ψάλτης. Σε κάθε παράσταση καθόμουν στο πλάι κι έβλεπα το νούμερο του Ψάλτη. Μου έλεγε ο Βέγγος, “Στασινοπούλου μαζόχα, αφού δεν αντέχεις, γιατί κάθεσαι και «κάνεις εμετό»”; Και του είπα ότι κάθομαι και κάνω εμετό για να μην το ξανακάνω… Θεός συγχωρέστον τον Στάθη Ψάλτη, αλλά όταν βλέπω ταινία του αλλάζω κανάλι. Έλεος, τι να δω;», ανέφερε αρχικά η Τιτίκα Στασινοπούλου.

Η Τιτίκα Στασινοπούλου είπε στη συνέχεια: «Οι φοιτητές μου, με έλεγαν Τιτικάκι και τα αισθήματα ήταν αμοιβαία. Όταν είχα την περιπέτεια με τον καρκίνο δεν φοβήθηκα τον θάνατο. Μου έπεσαν τα μαλλιά, φόραγα περούκες. Όταν αρρώστησα με καρκίνο το μόνο που μου έλειψε ήταν η στήριξη του Γιώργου, που έφυγε πρώτος. Πριν την ασθένεια του Γιώργου Παπαζήση, είχαμε έρθει σε διάσταση. Η διαφορά μας ήταν για το σπίτι. Ο Νίκος Σεργιανόπουλος ήταν εάν πολύ γλυκό παιδί».

Κλείνοντας, η Τιτίκα Στασινοπούλου είπε: «Ο Δημήτρης Λιγνάδης μπορεί να είχε τις ιδιαιτερότητες του, τις οποίες δεν μοστράριζε. Δεν μπορώ να ευτελίσω τα θετικά του. Για τον Φιλιππίδη θεωρώ ότι η δόξα του δημιούργησε το σύνδρομο του εξουσιαστή. Τον Μάρκο Σεφερλή τον παραδέχομαι, έχει αμεσότητα με τον κόσμο και καθαρότητα, πολλές φορές στις παραστάσεις ξεφεύγει».

Παρακαλούμε περιμένετε ...