Ειρήνη Κολιδά για Πάνο Αργιανίδη: «Είναι πάρα πολύ κλειστός στο να εκφράσει τα συναισθήματά του»

Ειρήνη Κολιδά για Πάνο Αργιανίδη: «Είναι πάρα πολύ κλειστός στο να εκφράσει τα συναισθήματά του»

Ο πρώην παίκτης του Survivor είχε κλειδωθεί στις τουαλέτες των ΕΛΤΑ Κρυονερίου και απειλούσε να αυτοκτονήσει

Ο Πάνος Αργιανίδης είχε κλειδωθεί στις τουαλέτες των ΕΛΤΑ Κρυονερίου από τα ξημερώματα και απειλούσε να αυτοκτονήσει, ωστόσο, η περιπέτεια αυτή είχε αίσιο τέλος.

Στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» βγήκε πριν από λίγο η Ειρήνη Κολιδά, συμπαίκτριά του στο Survivor, όπου και μίλησε για τον μάνατζερ ράγκμπι.

«Είχαμε μια γενικού τύπου επαφή, ήξερα την ψυχοσύνθεσή του και τον τρόπο σκέψης του και αρκετά πράγματα δικά του, αλλά είχαμε να μιλήσουμε κι ένα μήνα. Είναι πάρα πολύ ευαίσθητος, πάρα πολύ κλειστός στο να εκφράσει τα συναισθήματά του», είπε αρχικά η Ειρήνη Κολιδά.

Η Ειρήνη Κολιδά είπε επίσης: «Επειδή είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει πιέσει το συναίσθημά του σε αρκετά πράγματα προσωπικά του, σίγουρα θα μπορούσε εύκολα να οδηγηθεί σε κάτι αντίστοιχο. Το ανθρώπινο μυαλό και η ανθρώπινη καρδιά δεν έχουν όρια. Δεν μπορούμε να τα βάλουμε εμείς και να τα προκαθορίσουμε. Οπότε, ο καθένας μας μπορεί πάνω σε μια ευαισθησία».

1
σχόλιο
  1. avatar Δεν

    αντιλέγω σε αυτά που αναφέρει (Κολιδά) και διαβάζουμε στον τίτλο του άρθρου, αλλά έφτασε και σε πιο επικίνδυνες πράξεις... Άρα τι; Και τι πρέπει να γίνει;...

Παρακαλούμε περιμένετε ...