Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου: «Δεν κάνουμε και εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς»

Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου: «Δεν κάνουμε και εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς»

Το ζευγάρι των παρουσιαστών της εκπομπής «Breakfast@Star» για την κριτική που δέχονται

Για τα πρώτα επεισόδια του «Breakfast@Star» και τις αυστηρές κριτικές που έχουν δεχτεί μίλησαν στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου.

Το ζευγάρι αρχικά αναφέρθηκαν, στο πώς τους αντιμετωπίζουν, λόγω του ότι δεν ήταν ποτέ παρουσιαστές. «Συζητούσαμε προχθές με τον Ετεοκλή. Λέω "είναι λες και όλοι είναι παρουσιαστές και είμαστε οι μόνοι που ήρθαμε από άλλους χώρους". Έχω δει παρουσιαστές να γίνονται ηθοποιοί, έχουμε δει τραγουδιστές σε ρόλο παρουσιαστή, όπως πχ ο Τσαλίκης», είπε η Ελένη Χατζίδου.

Ο Ετεοκλής Παύλου είπε από την πλαυράτου: «Όλοι μπαίνουν, κρίνονται και αν δεν είσαι καλός, θα σε αποβάλει και το σύστημα. Θα το καταλάβεις δηλαδή. Τα όνειρα και οι ευκαιρίες είναι για όλους. Δεν είναι κακό να τα διεκδικείς».

Όσο για το αν αντιμετωπίζουν μεγάλες δυσκολίες στο νέο τους εγχείρημα, η Ελένη Χατζίδου δήλωσε: «Εννοείται πως είναι μια δύσκολη δουλειά, αλλά παιδιά, θα το πω τώρα και ξέρω ότι αυτό θα παίξει, δεν κάνουμε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς. Ο Λιανός για παράδειγμα, τον γνωρίσαμε από το Fame Story και πλέον, τον βάζω στους καλύτερους παρουσιαστές».