Αφοπλιστική ειλικρίνεια από τη Φαίη Σκορδά: Ό,τι και να σε ρωτήσουν δημόσια για το διαζύγιο, δεν θα είναι αλήθεια

Αφοπλιστική ειλικρίνεια από τη Φαίη Σκορδά: Ό,τι και να σε ρωτήσουν δημόσια για το διαζύγιο, δεν θα είναι αλήθεια

«Γιατί ένα ζευγάρι φτάνει σε αυτό το σημείο είναι πολύ προσωπικό του θέμα», τόνισε η παρουσιάστρια

Ξέρει να κρατάει αποστάσεις και κυρίως να προστατεύει την προσωπική της ζωή η Φαίη Σκορδά, η οποία ως γνωστόν έχει χωρίσει με τον Γιώργο Λιάγκα. Η παρουσιάστρια με αφοπλιστική ειλικρίνεια μίλησε για το θέμα με αφορμή την κουβέντα με την καλεσμένη της, Έλενα Ασημακοπούλου.

Λίγους μήνες μετά τη γνωστοποίηση του διαζυγίου της Έλενας Ασημακοπούλου από τον Μπρούνο Τσιρίλο, η ηθοποιός είχε πολλά να πει. Ωστόσο, όταν άνοιξαν το θέμα, η Φαίη Σκορδά άδραξε την ευκαιρία να πει κάτι πολύ συγκεκριμένο κοιτώντας την κάμερά της. «Γιατί ένα ζευγάρι φτάνει σε αυτό το σημείο είναι πολύ προσωπικό του θέμα. Πιστέψτε με, ό,τι και να σε ρωτήσουν δημόσια, δεν θα είναι η αλήθεια. Γιατί είναι πράγματα πολύ προσωπικά», είπε.

Στη συνέχεια, η Έλενα Ασημακοπούλου μίλησε για το πως είναι η ζωή της μετά τον χωρισμό…

«Το ότι το ανακοίνωσα εκείνη την περίοδο, δεν σημαίνει ότι είχε συμβεί εκείνη τη στιγμή. Αισθάνομαι ελεύθερη γυναίκα πλέον. Είμαι λίγο μαζεμένη, θα επανέλθω. Νομίζω θέλουμε λίγο παραπάνω χρόνο εμείς οι γυναίκες για να επανέλθουμε μετά από μία τέτοια δύσκολη κατάσταση. Είναι πολλά πράγματα που πρέπει να διαχειριστώ», εξομολογήθηκε η Έλενα Ασημακοπούλου.