Πυρ και μανία η Δήμητρα Αλεξανδράκη με Δημήτρη Ρόκκο: Έλεος, ξεφτίλα, να υπάρχει κι ένα όριο

Πυρ και μανία η Δήμητρα Αλεξανδράκη με Δημήτρη Ρόκκο: Έλεος, ξεφτίλα, να υπάρχει κι ένα όριο

«Γιατί δεν βγαίνει να μιλήσει για τη μουσική του και βγαίνει να μιλήσει για την Ιωάννα Τούνη;»

Πολύ εκνευρισμένη με τον Δημήτρη Ρόκκο είναι η Δήμητρα Αλεξανδράκη με αφορμή όσα έγραψε ο γιος του Στέλιου για την Ιωάννα Τούνη. Το μοντέλο ήταν καλεσμένο στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα».

«Πήρε παραπάνω έκταση, εγώ απλά είπα τη γνώμη μου», είπε ο γιος του Στέλιου Ρόκκου, Δημήτρης, στον Στέφανο Κωνσταντινίδη για τις αναρτήσεις που είχε κάνει.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη είναι πυρ και μανία και το εξήγησε ως εξής: «Θα εκφραζόμουν πολύ άσχημα, αλλά η Ιωάννα με σταμάτησε. Το ότι ένας άνθρωπος επειδή δεν έχει καταφέρει ούτε μέσω του μπαμπά του να πάρει τη δημοσιότητα ή τη δουλειά που θέλει να έχει και να αποκτήσει στη ζωή του την καριέρα που θέλει και δεν την έχει καταφέρει και προσπαθεί να την πάρει πατώντας πάνω σε ονόματα ανθρώπων που δεν του έχουν φταίξει σε τίποτα…

Γιατί δεν βγαίνει να μιλήσει για τη μουσική του και βγαίνει να μιλήσει για την Ιωάννα; Να γυρνάς και να λες αυτή τη λέξη; Αν σε μάθανε εσένα έτσι, δεν σημαίνει ότι όλοι οι άνθρωποι είναι έτσι. Έλεος, ξεφτίλα! Να υπάρχει κι ένα όριο. Εκνευρίστηκα που είδα ξανά το συγκεκριμένο άτομο. Ρε μάγκα, εσένα ποια είναι η δουλειά σου; Εγώ δεν τον ήξερα. Του κάνω το αντίστροφο για να καταλάβει πόσο άσχημο είναι».