Βαγγέλης Περρής: Με στοιχειώνει που κάθισα στο ίδιο τραπέζι με εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής

Βαγγέλης Περρής: Με στοιχειώνει που κάθισα στο ίδιο τραπέζι με εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής

«Κάποιοι πολιτικοί μας έστελναν υλικό τους για να το δείξουμε στην εκπομπή»

Ειλικρινής ήταν ο Βαγγέλης Περρής στη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», όπου μίλησε για την εκπομπή «Όλα» με τον Θέμο Αναστασιάδη, που είχε σπάσει τα... κοντέρ στην τηλεθέαση.

«Κάναμε ραδιοφωνική εκπομπή με τον Θέμο και μου είπε ότι θέλει να κάνει τηλεοπτική εκπομπή και ψάχνει όνομα. Την επόμενη μέρα του πήγα μια λίστα με 30 ονόματα και μου είπε ότι θα το πούμε “Όλα”. Ήταν οι πρώτες ώρες του 2001, όταν ξεκίνησε η εκπομπή και κάνεις δεν περίμενε ότι θα βγάλει την χρονιά. Τα μπλουζάκια ήταν μια ιδέα του Θέμου που δεν την συζήτησε με κανέναν», είπε αρχικά ο Βαγγέλης Περρής και συνέχισε ως εξής:

«Η σάτιρα δεν είναι εύκολο πράγμα. Δεν είχαμε καμία μήνυση ή διαμαρτυρία. Κάποιοι πολιτικοί μας έστελναν υλικό τους για να το δείξουμε στην εκπομπή. Είχαμε την ευκολία να παίζουμε ότι θέλουμε χωρίς καμία παρέμβαση.

Από τους καλεσμένους ξεχωρίζω τον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη, την Δήμητρα Γαλάνη και τον Διονύση Σαββόπουλο. Η στιγμή που δεν θα ήθελα με τίποτα να έχω ζήσει και δυστυχώς την έζησα ήταν μια εκπομπή με εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής που δεν έπρεπε να καθίσω στο ίδιο τραπέζι, με στοιχειώνει αυτό».

Κλείνοντας, ο Βαγγέλης Περρής ανέφερε: «Θέλαμε να συνεχίσουμε την εκπομπή με παρουσιάστρια την Δούκισσα Νομικού, τα παιδιά μας στην ομάδα και τον Θέμο και εμένα βοηθητικούς».