Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Θα ήθελα τον Τριαντάφυλλο στο All Star του Survivor, θα τον… πατούσα κάτω

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Θα ήθελα τον Τριαντάφυλλο στο All Star του Survivor, θα τον… πατούσα κάτω

«Θα είχε πλάκα να έβλεπα τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος έκανε κάτι περίεργα σχόλια για εμένα»

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μίλησε στην Espresso και μεταξύ άλλων δήλωσε, πως θα είχε πλάκα να είναι μαζί του στο Survivor All Star ο Τριαντάφυλλος, για να τον αντιμετωπίσει και να τον ξεπεράσει τόσο στο ριάλιτι, όσο και στα αγωνίσματα.

Ο make up artist ερωτηθείς ποιους πρώην παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης θα ήθελε να δει στο All Star, είπε: «Εμένα σίγουρα, είμαι ένας παίκτης με όλο το πακέτο: χιούμορ, συγκίνηση, reality. Ήμουν και καλός αγωνιστικά από ένα σημείο και μετά, που βρήκα τα πατήματά μου. Όλους τους κέρδισα! Μαζί μου θα ήθελα την Ευρυδίκη, την Ασημίνα, τον Στάθη, τον Ηλία Μπόγδανο… Επίσης θα είχε πλάκα να έβλεπα τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος έκανε κάτι περίεργα σχόλια για εμένα».

Συνέχισε δε την επίθεση στον τραγουδιστή λέγοντας: «Είπε ότι δεν ήξερε ότι τραγουδώ, ενώ όλη η Ελλάδα ξέρει τις επιτυχίες μου "Yiammy" και "Versace", όπως επίσης ότι είπα playback στον τελικό το νέο μου τραγούδι "Έτσι γουστάρω", που ηχογραφήθηκε εκείνη τη μέρα και δεν είχα κάνει και καμία πρόβα. Θα ήθελα να τον έχω μαζί μου στο All Star, γιατί πιστεύω πως θα τον… πατούσα κάτω και στο reality και στα αγωνίσματα».

Παρακαλούμε περιμένετε ...