Δημήτρης Οικονόμου: Γιατί δεν αποχαιρέτησε το κοινό μαζί με την Μαρία Αναστασοπούλου

Δημήτρης Οικονόμου: Γιατί δεν αποχαιρέτησε το κοινό μαζί με την Μαρία Αναστασοπούλου

«Της είπα να κοιτάζει μπροστά, να μην κοιτάζει το παρελθόν»

Ο Δημήτρης Οικονόμου έριξε την αυλαία της εκπομπής «Σήμερα» στον ΣΚΑΙ, το πρωί της Παρασκευής. Ο δημοσιογράφος αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές για καλοκαίρι, μίλησε για τους νέους συνεργάτες που έρχονται και εξήγησε γιατί δεν αποχαιρέτησαν μαζί με την Μαρία Αναστασοπούλου.

«Ολοκληρώνεται και αυτός ο τηλεοπτικός κύκλος, αυτή η σεζόν εδώ στην εκπομπή μας. Μια ολοκλήρωση που μας βρίσκει όμως και με άλλη σύνθεση. Η Μαρία Αναστασοπούλου μάς αποχαιρέτησε και σας αποχαιρέτησε την προηγούμενη Παρασκευή. Δεν είχαμε την ευκαιρία να τα πούμε τηλεοπτικά μαζί λόγω των αδειών μας που δεν συμπίπτουν ποτέ, όλα τα χρόνια έτσι το κάναμε. Τα είπαμε με την Μαρία, της είπα να κοιτάζει μπροστά, να μην κοιτάζει το παρελθόν, ό,τι κι αν έγινε στο παρελθόν αυτό ανήκει πίσω και να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Οικονόμου.

«Εμείς θα τα πούμε περί τα τέλη Αυγούστου, 29 του μηνός που ξεκινά το ανανεωμένο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ. Εμείς θα γυρίσουμε φρέσκοι, θα γυρίσουμε δυναμικοί, θα γυρίσουμε πιο έμπειροι, θα γυρίσουμε με μια άλλη σύνθεση, με Άκη Παυλόπουλο και Ντόρα Κουτροκόη, δυο συναδέλφους που έχουν κάνει πολλά χιλιόμετρα και έχουν τη δική τους εμπειρία στην ενημέρωση. Έχουν όμως, ταυτόχρονα και φρέσκια ματιά. Θα έχουμε ανανεωμένο στούντιο, θα έχουμε πάρα πολλά διαφορετικά πράγματα», είπε ο Δημήτρης Οικονόμου και κατέληξε:

«Αυτό που μπορώ να σας υποσχεθώ εγώ είναι ότι θα φανούμε άξιοι της εμπιστοσύνης σας, της εμπιστοσύνης που μας έχετε δείξει πάρα πολλά χρόνια τώρα και σας ευχαριστώ και προσωπικά γι’ αυτό. Από όλους μας εδώ καλό καλοκαίρι».