Άρης Πορτοσάλτε: Πήρε πίσω όσα είχε πει για την αποφυλάκιση του Λιγνάδη – «Εκ παραδρομής έκανα αναφορά στο νόμο Παρασκευόπουλου»

Άρης Πορτοσάλτε: Πήρε πίσω όσα είχε πει για την αποφυλάκιση του Λιγνάδη – «Εκ παραδρομής έκανα αναφορά στο νόμο Παρασκευόπουλου»

Με δύο εβδομάδες καθυστέρηση

Από την ημέρα που αποφυλακίστηκε ο Δημήτρης Λιγνάδης , αρκετοί είχαν «υιοθετήσει» το... σενάριο πως ο πρώην διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου αποφυλακίστηκε με το νόμο Παρασκευόπουλου.

Μεταξύ αυτών ήταν και ο Άρης Πορτοσάλτε, παρά το γεγονός οτι υπήρχαν νομικοί, ακόμα και ο Αλέξης Κούγιας που είναι συνήγορος του καταδικασμένου σκηνοθέτη, που έλεγαν οτι δεν έχει καμία σχέση.

Δύο εβδομάδες αργότερα, το πρωί της Πέμπτης δηλαδή, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ ανακάλεσε τα όσα είχε πει τότε, με την παρακάτω δήλωση που έκανε στην εκπομπή «Σήμερα»:

«Με αφορμή την συζήτηση για την υπόθεση Λιγνάδη στην εκπομπή στις 14 Ιουλίου του τρέχοντος έτους. Εκ παραδρομής έκανα αναφορά στο νόμο Παρασκευόπουλου και ανακαλώ αυτή την αναφορά μου. Επί υπουργίας Παρασκευόπουλου δεν έχει περάσει νόμος που να συνδέεται με το ανασταλτικό αποτέλεσμα σε εφέσεις κατηγορουμένων. Μόνο για την υπό όρων αποφυλάκιση κρατουμένων. Κάτι το οποίο δεν αφορά την υπόθεση Λιγνάδη», είπε χαρακτηριστικά.

1
σχόλιο
  1. avatar Ένας απόμαχος Ναυτικός

    Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα στο λάθος αρκεί να το αναγνωρίζει και η συγνώμη του να εκφράζεται με ειλικρίνεια. Πάνω απ' όλα χρειαζόμαστε ειλικρινείς, ντόμπρους και με κάθε σεβασμό ανθρώπους. Περισσότερο δε από Δημοσιογράφους, Πολιτικούς και γενικά πρόσωπα που επηρεάζουν και διαμορφώνουν την κοινή γνώμη.

Παρακαλούμε περιμένετε ...