Πορτοσάλτε κατά Μπιμπίλα και Πέτσα για Λιγνάδη: «Να το μαζέψει» ο ένας, «λαϊκιστής» ο άλλος

Πορτοσάλτε κατά Μπιμπίλα και Πέτσα για Λιγνάδη: «Να το μαζέψει» ο ένας, «λαϊκιστής» ο άλλος

Πολλές είναι οι αντιδράσεις μετά την αποφυλάκιση του γνωστού σκηνοθέτη

Ο Άρης Πορτοσάλτε μιλώντας για τις αντιδράσεις μετά την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη, τα έβαλε με τον πρόεδρο του ΣΕΗ, τον Σπύρο Μπιμπίλα, καλώντας τον να βάλει τέλος στις παρεμβάσεις που βλέπουμε σε πολλές παραστάσεις.

«Θα προσπαθήσω να πω κάτι με πολύ αγάπη στον κύριο Μπιμπίλα. Αυτό το περί δικαίου αίσθημα να το μαζέψουν, διότι θα είναι κακό πράγμα αν περί δικαίου αισθήματος θεατής ανέβει στην παράσταση πάνω και πει κατέβα κάτω, δεν γουστάρω αυτό που βλέπω γιατί το έχω πληρώσει. Μην πάμε να γίνουμε φαρ ουέστ. Θα είναι άδικο, δεν μας ταιριάζει. Άρα, το περί δικαίου αίσθημα που μετατρέπει μία παράσταση που είναι τραγωδία σε κωμωδία και μία που είναι κωμωδία σε τραγωδία, να το μαζέψουμε. Με την ίδια λογική μία κυρία που είχε ανέβει σε μία παράσταση, προφανώς την επικρίναμε. Επικρίναμε την κυρία και καλώς την επικρίναμε. Να μαζέψουμε το περί δικαίου αισθήματος. Δεν μας οδηγεί κάπου σωστά», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, από τα... βέλη του δεν ξέφυγε και ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας που χθες δήλωσε: «Αυτό που έχει σημασία είναι ότι η ελληνική κοινωνία δεν μπορεί να ανέχεται καταδικασμένους βιαστές να είναι εκτός φυλακής. Αυτό είναι ξεκάθαρο, όπου και να ρωτήσετε γύρω σας».

Σχολιάζοντας λοιπόν αυτή τη δήλωση, τόνισε: «Ο κύριος Πέτσας λαϊκίζει. Δεν είναι δουλειά του κ. Πέτσα να πει αυτό που θα πουν οι δικαστές. Κατά την άποψή μου είναι λαϊκισμός».