Δημήτρης Σταρόβας για #MeToo: Καλά έκανε και ξεκίνησε, αλλά μην το τραβάμε στα άκρα

Δημήτρης Σταρόβας για #MeToo: Καλά έκανε και ξεκίνησε, αλλά μην το τραβάμε στα άκρα

«Eμένα εκεί είναι η διαφωνία μου. Όταν χάνεται η αλήθεια»

Για το κίνημα #MeToo μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Σταρόβας στην εκπομπή «Alpha Τώρα», όπου ήταν καλεσμένος.

«Είναι κάτι που δεν συμβαίνει μόνο σε αυτόν το χώρο. Είναι παντού απλά τα άτομα είναι προβεβλημένα κι έχουμε πέσει όλοι εκεί με τα μούτρα. Εννοείται ότι πρέπει να γίνει ξεκαθάρισμα, δεν μπορεί ο καθένας που έχει εξουσία στο χέρι του να φέρνει ανθρώπους σε δύσκολη θέση. Κανείς δεν το δικαιούται, άρα καλώς ξεκίνησε» ανέφερε ο Δημήτρης Σταρόβας, αλλά σημείωσε και τη διαφωνία του:

«Αλλά επειδή ζούμε σε μια εποχή που τα πράγματα γίνονται με μια ταχύτητα απίστευτη και μας προλαβαίνουν τα γεγονότα… Το πάμε στα άκρα, εμένα εκεί είναι η διαφωνία μου. Όταν χάνεται η αλήθεια. Είναι ένα καινούριο πράγμα, γίνεται γρήγορα και δεν μπορούμε να το βάλουμε σε κάποιες βάσεις για να λειτουργήσει σωστά».

3
σχόλια
  1. avatar Ελένη.

    Και πως θα βγάζουμε λεφτα χωρις να δουλεύουμε;

  2. avatar AΔΕΣΜΕΥΤΟΣ

    Δ Ε Ν ΥΠΟΤΙΜΩ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ , ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ..! ΝΑΙ Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ/ ΒΙΑΣΜΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΠΟΛΥ ΕΙΔΕΧΘΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ! ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΥΠΟΘΕΣΗ...!!!!=== Ο Μ Ω Σ ΟΛΑ <>...! Δ Ε Ν ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ Κ Α Θ Η Μ Ε Ρ Ι Ν Α ΚΑΠΟΙΑ ''ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ'' ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ''ΒΙΑΣΤΗΚΑ'' , ''ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑ'' ΚΛΠ...! ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Χ Ω Ρ Ι Σ ΑΚΡΙΒΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ (ΟΝΟΜΑ , ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ..)! ΚΑΙ Γ Ι Α Τ Ι ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΜΕΕ ΤΟΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 25 ΧΡΟΝΙΑ(!!!)? Γ Ι Α Τ Ι ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΤΕΡΑ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ..? ΚΑΠΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ...! Τ Ω Ρ Α ,ΠΟΥ ΤΟ ''ΚΙΝΗΜΑ'' ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ..! Α Ρ Α ΟΤΑΝ Σ Ι Ω Π Ο Υ Σ Α Τ Ε ΜΕΡΙΚΕΣ/ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ , ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΑΙΝΑΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ (ΑΠΟ15-25...) ΣΑΣ ΗΡΘΕ Η ''ΟΡΕΞΗ'' ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ , ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ..! ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Χ Ω Ρ Ι Σ ΤΑ ΑΚΡΙΒΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ , Δ Ε Ι Χ Ν Ε Ι ΤΗΝ Α Ν Υ Π Α Ρ Κ Τ Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΑΥΤΩΝ! ΑΛΛΑ Π.Χ ΕΝΑΣ Π Α Σ Ι Γ Ν Ω Σ Τ Ο Σ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ( ΠΡΩΙΝΗ ΖΩΝΗ..) ΕΙΠΕ , ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ''ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ'' ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Χ Ω Ρ Ι Σ ΟΜΩΣ ΑΚΡΙΒΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ..! ΤΟ ΘΕΩΡΩ Γ Ε Λ Ο Ι Ο ΟΤΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ , ΔΙΟΤΙ Ε Τ Σ Ι ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ Π Ρ Ο Σ Ω Π Ι Κ Η ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ! ΟΠΟΙΟΣ ''ΜΙΛΑΕΙ'' Χ Ω Ρ Ι Σ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ''ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ΄΄!!!

  3. avatar Τραβηγμένο

    από την αρχή... σε αρκετές περιπτώσεις

Παρακαλούμε περιμένετε ...