Ιωάννα Μαλέσκου για Ιωάννα Τούνη: Αν δεν βάζεις ξεκάθαρα όρια, κάποιος θα παρεκτραπεί

Ιωάννα Μαλέσκου για Ιωάννα Τούνη: Αν δεν βάζεις ξεκάθαρα όρια, κάποιος θα παρεκτραπεί

«Στα δικά μου μάτια το να μοιράζεσαι τα πάντα που είναι αυτό που σε χαρακτηρίζει, σε κάνει να μην μπορείς εύκολα να μαζέψεις την κατάσταση»

Οι έντονες φήμες για χωρισμό της Ιωάννας Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου έχουν γίνει θέμα σε όλα τα ΜΜΕ και βασίζονται στο unfollow που έκαναν μεταξύ τους στο Instagram. Η Ιωάννα Μαλέσκου κι οι συνεργάτες της στο Love it σχολίασαν την απάντηση που έδωσε η Ιωάννα Τούνη με βίντεό της στα social media. Η παρουσιάστρια θεωρεί λάθος της Τούνη να τα μοιράζεται όλα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και όταν έρχονται οι... στραβές να τα βάζει με τον κόσμο.

«Είναι μεγάλο κομμάτι το τι μοιραζόμαστε διαδικτυακά. Στις περιπτώσεις αυτές, που πρόσωπα όπως η κοπέλα, μοιράζονται πράγματα από την ζωή τους και γενικά ακόμα και για ψύλλου πήδημα μοιράζεται πράγματα από την ζωή της, εκεί δημιουργείς μία ανισορροπία. Δεν υπάρχουν διακριτά όρια γιατί εσύ δεν τα έχεις θέσει και δεν τα έχεις καταστήσει κατανοητά στον πολύ κόσμο που σε ακολουθεί. Όταν δεν έχεις βάλει όρια, δεν πρέπει να επαναλάβεις το ίδιο πράγμα» ανέφερε η Ιωάννα Μαλέσκου και εξήγησε:

«Στα δικά μου μάτια το να μοιράζεσαι τα πάντα που είναι αυτό που σε χαρακτηρίζει, σε κάνει να μην μπορείς εύκολα να μαζέψεις την κατάσταση και να περιμένεις ή να απαιτήσεις οι άλλοι, εφόσον δεν είναι ξεκάθαρα τα όρια, να μην μπουν και να ασχοληθούν. Αν δεν βάζεις ξεκάθαρα τα όρια στους άλλους, κάποιος θα παρεκτραπεί».

Παρακαλούμε περιμένετε ...