Έξαλλη η Ιωάννα Τούνη για τις φήμες χωρισμού με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου: Οι σκύλες δεν παθαίνουν τίποτα

Έξαλλη η Ιωάννα Τούνη για τις φήμες χωρισμού με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου: Οι σκύλες δεν παθαίνουν τίποτα

«Δεν είμαι πάρα πολύ καλά στην υγεία μου, από χθες το πρωί, όπως είπα και με το story μου»

Πολύ εκνευρισμένη είναι η Ιωάννα Τούνη για τα δημοσιεύματα τα τελευταία 24ωρα που θέλουν να χωρίζει τον σύντροφο της, Δημήτρη Αλεξάνδρου. Η ίδια δεν το διέψευσε, με μια ιστορία που ανέβασε στο Instagram και δίνει τροφή για νέες φήμες με όσα λέει, αν είναι έξαλλη με το γεγονός ότι ασχολούνται με την προσωπική της ζωή.

Δημοσιεύοντας δύο σύντομες ιστορίες, λοιπόν, η Ιωάννα Τούνη επικοινώνησε πως «δεν είμαι πάρα πολύ καλά στην υγεία μου, από χθες το πρωί, όπως είπα και με το story μου. Τώρα λίγο συνήλθα και είμαι λίγο καλύτερα. Γενικά όμως είμαι σπίτι όλη μέρα, προσπαθώ λίγο να συνέλθω πραγματικά γιατί είμαι τερματισμένη. Δεν ξέρω αν φαίνεται από τον έρπη και από όλα τα πράγματα που βγάζω συνέχεια. Εν τέλει οι κακές σκύλες δεν παθαίνουν τίποτα, οπότε σίγουρα δεν θα πάθω ούτε γω».

«Τι ήθελα να πω; Σχετικά με τα άπειρα πράγματα και τα άπειρα δημοσιεύματα που γράφονται τις τελευταίες μέρες, εβδομάδες, μήνες, δεν ξέρω, για πάντα θα σας πω ότι θέλω όταν θέλω! Όπως κάνω πάντα. Οπότε μην μπαίνετε στην κλειδαρότρυπα μου. Δεν σας απασχολεί τίποτα» συμπλήρωσε η Ιωάννα Τούνη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 

Παρακαλούμε περιμένετε ...