Γιάννης Μποσταντζόγλου: «Ο κύριος Κούγιας θα έπρεπε κι αυτός να πάει μέσα, μας έχει αλλάξει τα φώτα»

Γιάννης Μποσταντζόγλου: «Ο κύριος Κούγιας θα έπρεπε κι αυτός να πάει μέσα, μας έχει αλλάξει τα φώτα»

«Ήδη ακολουθείται μία υπερασπιστική γραμμή που είναι για κλωτσιές»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» έδωσε ο Γιάννης Μποσταντζόγλου. Ο γνωστός ηθοποιός, χείμαρρος όπως πάντα, έριξε τα βέλη του στον Αλέξη Κούγια, μίλησε για Φιλιππίδη – Λιγνάδη, αλλά και για την τηλεόραση.

«Έχουν υπάρξει κολοσσοί στο είδος μας και καλό είναι να κρατάμε μία μετριοπαθή στάση, να μη γινόμαστε ψωνάρες και ξιπασμένοι. Άνθρωποι δεν μπόρεσαν να ξεκαβαλήσουν το καλάμι και εκτέθηκαν πολλαπλώς.

Παιδιά, λυπάμαι, αλλά ήδη ακολουθείται μία υπερασπιστική γραμμή που είναι για κλωτσιές. Και ο κύριος Κούγιας θα έπρεπε κι αυτός να πάει μέσα, μας έχει αλλάξει τα φώτα από νομικής απόψεως. Βγαίνει ο θύτης ανώτερος του θύματος. Είναι 110 καταγγελίες, είναι δηλαδή 110 ψεύτες και ο ένας το αρνί το βαλλόμενο;», είπε αρχικά ο Γιάννης Μποσταντζόγλου.

Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου είπε στη συνέχεια: «Αν αθωωθούν δεν θα ξαναδούλευα μαζί τους. Δεν γουστάρω κακούς ανθρώπους. Γιατί να δουλέψω με ανθρώπους με σκοτεινό παρελθόν, σκοτεινό παρόν και πιθανώς σκοτεινό μέλλον;

Οι οποίοι είναι παρτάκηδες, εαυτούληδες, φιλοχρήματοι και φαταούλες; Δεν βλεπω τον λόγο. Πολύ καλά έκαναν και τους διέγραψαν. Περάσανε οι δόξες τους και θέλω τώρα να τους δω γιατί ο άνθρωπος φαίνεται στις δυσκολίες. Για να τους δω τώρα τι προσωπείο θα έχουν».

Κλείνοντας, ο Γιάννης Μποσταντζόγλου είπε: «Δεν θέλω να έχω πολλά πολλά με το χώρο της τηλεόρασης γιατί με έχουν στεναχωρήσει οι παραγωγοί. Αν οι παραγωγοί νομίζουν ότι είναι θεοί, ας κάνουν με τον Acun το Survivor. Η τηλεόραση πια είναι μια χλαπάτσα αισχίστου είδους».