Γιάννης Μποσταντζόγλου: «Τον πήγα με κλωτσιές και μπουνιές στο σπίτι και ζήτησε συγγνώμη»

Γιάννης Μποσταντζόγλου: «Τον πήγα με κλωτσιές και μπουνιές στο σπίτι και ζήτησε συγγνώμη»

Ο ηθοποιός για την αντίδρασή του στη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε η σύζυγός του

Για το ελληνικό #metoo, την σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε η σύζυγός του και την τηλεόραση σήμερα μίλησε ο ηθοποιός Γιάννης Μποσταντζόγλου.

Ερωτηθείς σχετικά με τις καταγγελίες για βιασμούς και σεξουαλικές παρενοχλήσεις στον καλλιτεχνικό χώρο, ο Γιάννης Μοσταντζόγλου είπε, ότι «δεν περίμενα τέτοιο πράγμα στο χώρο του θέατρου. Όλοι ξέραμε και κάτι ακούγαμε». Όσο δε για την αντίδρασή του, όταν έμαθε ότι και η σύζυγός του, ηθοποιός Δήμητρα Παπαδήμα, έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης, είπε: «Όταν έμαθα τι συνέβη στην Δήμητρα, αντέδρασα βίαια. Η Δήμητρα πήγε να δει έναν άνθρωπο, για να μιλήσουν για μια δουλειά και της όρμησε. Τον πήγα με κλωτσιές και μπουνιές στο σπίτι και ζήτησε συγγνώμη».

Όσον αφορά στην αποχή του από την τηλεόραση, είπε ότι «αν μου κάνουν πρόταση για την τηλεόραση, δεν θα δεχτώ», συμπληρώνοντας ότι «είμαι συνταξιούχος και οι αμοιβές στην τηλεόραση είναι γελοίες και πολλά από τα θέματα είναι γελοία». Συνέχισε δε περιγράφοντας με μελανά χρώματα την κατάσταση στη σημερινή τηλεόραση, λέγοντας «ακούω πολυδιαφημισμένα πράγματα στην τηλεόραση, ανοίγω να δω και είναι μια απελπισία για μένα».