Γιώργος Παπαδάκης: Παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή του Open με τον γιο του Φοίβο

Γιώργος Παπαδάκης: Παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή του Open με τον γιο του Φοίβο

Δείτε την αντίδραση του παιδιού του

Μια έκπληξη επιφύλαξε στον γιο του, Φοίβο,ο Γιώργος Παπαδάκης. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του ANT1 βγήκε τηλεφωνικά στον αέρα της εκπομπής «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» στο Open, όπου και εξομολογήθηκε όσα έζησε με τον γιο του στην Πορτογαλία το 2004.

Λίγο αργότερα, η Μάριον Μιχελιδάκη τού ζήτησε να πει και δυο λόγια για το μεσημεριανό τους μαγκαζίνο.

«Είστε μια χαρά! Είστε μια φρέσκια ομάδα, είστε στα πρώτα σας βήματα, αλλά είναι τόσο σταθερά και καλά. Αυτό που θέλω να πω είναι, και δεν το λέω επειδή συμμετέχει και ο Φοίβος, είναι ότι βγάζετε μια αξιοπρέπεια, κάτι που στην τηλεόραση είναι δύσκολο να βγει», είπε αρχικά ο Γιώργος Παπαδάκης.

Ο Γιώργος Παπαδάκης είπε επίσης: «Δεν έχετε φτήνια και μπράβο σας. Δεν κάνετε τηλεόραση για την τηλεθέαση, κάνετε τηλεόραση γιατί σας αρέσει αυτό που κάνετε και πολύ γρήγορα θα δείτε ότι θα αρέσει και σε πολλούς αυτό που κάνετε».

1
σχόλιο
  1. avatar ΠΕΡΟΝΟΣΠΟΡΟΣ

    ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΕΣ Κ Α Ι ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ! ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΩΝ ΜΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΟΘΕΣΗ!ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΙΩΝΙΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΕΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Ε Ν Α ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ>>>>Ν Τ Ρ Ο Π Η ΚΑΙ Α Ι Σ Χ Ο Σ !!!!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...