Σπύρος Μαρτίκας για Βρισηίδα Ανδριώτου: «Μόλις χωρίσαμε, ξέφυγε ακραία, έχασε τον εαυτό της»

Σπύρος Μαρτίκας για Βρισηίδα Ανδριώτου: «Μόλις χωρίσαμε, ξέφυγε ακραία, έχασε τον εαυτό της»

«Με την Βρισηίδα περάσαμε δύο μήνες μαζί, γιατί νιώσαμε την ανάγκη να σταθεί ο ένας δίπλα στον άλλο», λέει ο πρώην παίκτης του Survivor

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την αποχώρησή του από το Survivor έκανε στην εκπομπή Love It ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη Βρισηίδα Ανδριώτου.

«Νιώθω υπέροχα, νιώθω γαλήνη και τεράστια υπερηφάνεια που άντεξα έξι μήνες, ήταν δίκαιο. Είχαμε άλλη συμφωνία στην ψηφοφορία, η Σταυρούλα δεν ήθελε να βγει στον τάκο μαζί μου, αλλά με ψήφισε τελευταία στιγμή. Αθέτησαν την συμφωνία μας και αυτό είναι που με στεναχώρησε. Εγώ πήγα να ζήσω την εμπειρία.

Έχω πει ότι το έπαθλο ανήκει στον κόσμο που με στηρίζει και στην πόλη που λατρεύω, το Κερατσίνι. Δεν θέλω σε αυτή την πόλη να πεινάσει κανένας άνθρωπος, αυτή ήταν η πρόθεση μου αν κέρδιζα. Είχα σκεφτεί να κάνω φιλανθρωπικές δράσεις και παρόλο που δεν κέρδισα θα κρατήσω την υπόσχεσή μου», είπε αρχικά ο Σπύρος Μαρτίκας.

Για την Βρισηίδα Ανδριώτου, ο Σπύρος Μαρτίκας είπε: «Εννοείται θα βρεθώ με την Βρισηίδα, εννοείται ανυπομονώ να τη δω και μόλις βρεθεί κινητό στο χέρια μου οι πρώτοι που θα επικοινωνήσω είναι η αδερφή μου, οι γονείς μου και η Βρισηίδα. Με την Βρισηίδα περάσαμε δύο μήνες μαζί γιατί νιώσαμε την ανάγκη να σταθεί ο ένας δίπλα στον άλλο.

Για εμένα ήταν οι καλύτεροι και πιο ευχάριστοι μήνες στο παιχνίδι. Ένιωθα πολύ ωραία όταν η Βρισηίδα κοντά μου είχε ηρεμήσει πολύ. Μόλις χωρίσαμε, μετά το ατυχές συμβάν και νιώσανε όλοι την απίστευτη υπερβολή της, ξέφυγε, ξέφυγε ακραία, έχασε τον εαυτό της. Εύχομαι να την βρω καλά, ήρεμη και ικανοποιημένη».

Κλείνοντας, ο Σπύρος Μαρτίκας ανέφερε: «O Χρήστος Δάντης και προς τιμήν του που το κάνει, στηρίζει σθεναρά την Ασημίνα. Αυτό φημολογείται και από την Ασημίνα, η οποία τον εκθειάζει. Δεν είναι κατακριτέα η σχέση τους από εμένα και ούτε η Ασημίνα που καμαρώνει που έχει έναν τέτοιο άνδρα δίπλα της και την στηρίζει. Η Σταυρούλα θεώρησε ανισότητα που δεν έχει έναν διάσημο άντρα δίπλα της να την στηρίζει. Τον Άρη τον στηρίζει η γυναίκα του, Μαρία Αντωνά και τον Στάθη η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου».

Παρακαλούμε περιμένετε ...