Survivor spoiler: Μεγάλη ανατροπή με την αποχώρηση φαβορί – Ασημίνα, Μαίη, Σταυρούλα και Μαρτίκας είναι στον… τάκο

Survivor spoiler: Μεγάλη ανατροπή  με την αποχώρηση φαβορί – Ασημίνα, Μαίη, Σταυρούλα και Μαρτίκας είναι στον… τάκο

Σημαντικές εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο

Πολλοί θεωρούν ότι ήταν φαβορί ακόμα να πάρει και το τρόπαιο στο Survivor, όμως η σημερινή αποχώρηση θα είναι ανατρεπτική στο ριάλιρτι επιβίωσης.

Με το παιχνίδι να έχει γίνει πλέον ατομικό, τα όρια έχουν στενέψει αρκετά κι η παραμικρή εξέλιξη καθορίζει τα πάντα. Αυτήν την εβδομάδα τέσσερις είναι οι παίκτες που διεκδικούν την παραμονή τους στο Survivor και τη ψήφο του τηλεοπτικού κοινού. Πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση αναδείχθηκε η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία μίλησε έξω από τα δόντια για τη στρατηγική που έχει δημιουργηθεί στο παιχνίδι, δύο εβδομάδες πριν το τέλος του. Την Ασημίνα ακολούθησαν η Μαίη Εμμανουηλίδου, η οποία έριξε με τη σειρά της τα βέλη της στους συμπαίκτες της για το γεγονός ότι την έριξαν στον τάκο.

Από το τρίτο συμβούλιο υποψηφιοτήτων του Survivor, προέκυψαν δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση κι αυτοί ήταν η Σταυρούλα Χρυσαείδη κι ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος έσπασε κάθε ρεκόρ κι είναι υποψήφιος για 13η φορά.

Ποιος αποχωρεί;

Σύμφωνα με τα ανεπιβεβαίωτα spoilers που κυκλοφορούν και τα ανέφερε το zappit, ο παίκτης που φαίνεται ότι θα δει την πόρτα της εξόδου από το Survivor είναι ο Σπύρος Μαρτίκας για τον οποίο η 13η φορά αποδεικνύεται γρουσούζικη. Σε κάθε περίπτωση σας το μεταφέρουμε με επιφύλαξη κι αναμένουμε την προβολή του επεισοδίου για την επιβεβαίωση.