Βρισηίδα για το love story με Σπύρο Μαρτίκα στο Survivor: Αλήθεια έχουμε δεθεί – Δεν είμαι ακόμα ερωτευμένη

Βρισηίδα για το love story με Σπύρο Μαρτίκα στο Survivor: Αλήθεια έχουμε δεθεί – Δεν είμαι ακόμα ερωτευμένη

«Είναι πανέξυπνος, το παιχνίδι ξέρει να το παίζει καλά - Ό,τι έχει πει για μένα δεν τα εννοεί όλα», είπε η πρώην παίκτρια

Μπορεί να έχει αποχωρήσει από το Survivor, όμως ακόμα απασχολεί το κοινό του ριάλιτι αν η Βρισηίδα Ανδριώτου είχε ένα πραγματικό ερωτικό ενδιαφέρον για τον Σπύρο Μαρτίκα. «Αλήθεια έχουμε δεθεί. Είμαι σίγουρη. Δεν είμαι ακόμα ερωτευμένη. Όντως ισχύει», απάντησε η Βρισηίδα Ανδριώτου όταν ρώτησε ο Νίκος Μουτσινάς  την καλεσμένη στο «Καλό Μεσημεράκι».

«Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι πανέξυπνος, το παιχνίδι ξέρει να το παίζει καλά. Ό,τι έχει πει για μένα δεν τα εννοεί όλα. Υπάρχουν πράγματα που έχει κάνει off camera και είναι προσωπικά που δεν μπορώ να τα πω… Θα τον περιμένω», σημείωσε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Όσο για το αν ο Σπύρος Μαρτίκας κάνει στρατηγική και όσον αφορά στη σχέση τους, η Βρισηίδα Ανδριώτου απάντησε κατηγορηματικά: «Δεν υπάρχει περίπτωση να έχει συμβεί κάτι τέτοιο σε εμένα. Γιατί θα το είχα καταλάβει. Δεν υπάρχει περίπτωση ο Σπύρος Μαρτίκας να κάνει στρατηγική γιατί τότε θα έπρεπε να πάρει Όσκαρ».