Μίλτος Μακρίδης: Το σοκ ήταν τεράστιο, ξύπνησα ένα πρωί και δεν είχα μία

Μίλτος Μακρίδης: Το σοκ ήταν τεράστιο, ξύπνησα ένα πρωί και δεν είχα μία

«Ένα υψηλά ιστάμενο στέλεχος σε κρατική τράπεζα έκλεβε τους πελάτες της»

Την απίστευτη περιπέτειά του που τον κατέστρεψε οικονομικά και τον έκανε ράκος ψυχολογικά εκμυστηρεύτηκε ο Μίλτος Μακρίσης στην εκπομπή «Love it» στον ΣΚΑΪ. Ο γνωστός παρουσιαστής μμίλησε με λεπτομέρειες για την οικονομική καταστροφή που υπέστη το 2000, αποκαλύπτοντας πως η απόφαση του Αρείου Πάγου βγήκε το 2020.

«Ξύπνησα ένα πρωί και δεν είχα μία. Ένας άνθρωπος, ο οποίος ήταν υψηλά ιστάμενο στέλεχος σε κρατική τράπεζα έκλεβε τους πελάτες της τράπεζας. Για μένα ξεκίνησε αυτή η ιστορία το 2000 και η απόφαση του Αρείου Πάγου βγήκε τώρα στο λοκ ντάουν, 20 χρόνια μετά», είπε αρχικά ο Μίλτος Μακρίδης και εξιστόρησε τη συνέχεια:

«Εξαφανίστηκα από την τηλεόραση. Το σοκ ήταν τεράστιο, δεν μπορώ να στο περιγράψω. Όταν υποστείς ένα μεγάλο σοκ στη ζωή σου, μια τραυματική εμπειρία, όλοι οι επιστήμονες σού λένε ότι πρέπει να κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να το ξεπεράσεις όσο πιο γρήγορα γίνεται, να το αφήσεις πίσω σου».

Κλείνοντας, ο Μίλτος Μακρίδης ανέφερε: «Πώς γίνεται όταν επί 20 χρόνια δικάζεις και πρέπει να τα θυμάσαι συνέχεια και να τα αναπαριστάς μέσα σου για να μπορέσεις να τα πεις στην αίθουσα του δικαστηρίου; Πώς γίνεται; Δεν γίνεται!».