Έλλη Κοκκίνου: Δεν αποκλείω ντουέτο με την Καίτη Γαρμπή – Αφήνω τα παλιά στο παρελθόν

Έλλη Κοκκίνου: Δεν αποκλείω ντουέτο με την Καίτη Γαρμπή – Αφήνω τα παλιά στο παρελθόν

Οι δύο τραγουδίστριες είχαν έρθει σε ρήξη λόγω του Διονύση Σχοινά, που άφησε την πρώτη και παντρεύτηκε την δεύτερη

Τόπο στην οργή έχει δώσει, πλέον, η Έλλη Κοκκίνου, όπως φάνηκε στη συνέντευξη που παραχώηρσε στο Κοσμοράδιο 95,1 και στον Τάσο Ριζόπουλο. Η τραγουδίστρια δεν απέκλεισε ενδεχόμενη συνεργασία της με την Καίτη Γαρμπή, με την οποία είχε έρθει σε ρήξη λόγω του Διονύση Σχοινά, ο οποίος είε αφήσει την Κοκκίνου και μετά παντρεύτηκε με την Γαρμπή.

«Δεν αποκλείω ντουέτο με την Καίτη Γαρμπή. Δεν έχω προβλήματα και κολλήματα και τα παλιά τα αφήνω στο παρελθόν. Αν κουβαλώ το παρελθόν μαζί μου, δεν θα πάω πουθενά. . Θα μπορούσε να γίνει μια συνεργασία σε μαγαζί» ανέφερε η Έλλη Κοκκίνου και συνέχισε ως εξής:

«Δεν θα ήθελα ο γιος μου να γίνει τραγουδιστής. Το 2008 ήταν να πάω Eurovision με ανάθεση. Με φώναξε στο γραφείο της ΕΡΤ ο Τζόνι Καλημέρης και μου λέει πας Eurovision με τραγούδι του Φοίβου και του λέω είμαι έγκυος μην το πείτε πουθενά δεν μπορώ να πάω. Δεν αποκλείω να ξανά ερωτευθώ και να μπω σε μια σχέση, είμαι μόνη. Με το bullying το έχουμε πάει στην άλλη άκρη. Όταν έχεις μια διαφορετική άποψη, πέφτουν όλοι να σε φάνε. Και αυτό είναι bullying. Φοβάσαι πλέον να πεις κάτι που δεν θα αρέσει στους πολλούς».

Παρακαλούμε περιμένετε ...