Survivor: «Είναι μέχρι να το συνειδητοποιήσω κι έχω σοκαριστεί.» – Η αποχώρηση που δεν περίμεναν

Survivor: «Είναι μέχρι να το συνειδητοποιήσω κι έχω σοκαριστεί.» – Η αποχώρηση που δεν περίμεναν

Eίχε δημιουργήσει αναταραχές το τελευταίο διάστημα

Το βράδυ της Πέμπτης τρεις παίκτες από την κόκκινη ομάδα διεκδίκησαν την παραμονή τους στο Survivor.

Αυτήν την εβδομάδα, η κόκκινη ομάδα ήταν αυτή που δέχθηκε απανωτές ήττες με αποτέλεσμα όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση να είναι κόκκινοι.

Πρώτος υποψήφιος για ένατη φορά στο Survivor αναδείχθηκε ο συνήθης ύποπτος, Σπύρος Μαρτίκας δίχως να προκαλείται κάποια έκπληξη. Ωστόσο ένταση επικράτησε όταν έπρεπε να καθοριστούν οι επόμενοι δύο υποψήφιοι καθώς δεν ήταν λίγοι οι παίκτες που θεώρησαν πως ο Σπύρος λειτουργεί με σχέδιο για να φτάσει μέχρι τον τελικό.

Συγκεκριμένα η Μαίη Εμμανουηλίδου μαρτύρησε στην αντίπαλη ομάδα πως ο Σπύρος συζήτησε με την κόκκινη ομάδα να βγάλουν την ίδια στον τάκο από τη ψηφοφορία και την Στέλλα Ανδρεάδου από τον παίκτη που κέρδισε την ατομική ασυλία, δηλαδή τον Γιώργο Ταλάντσεβ.

Στόχος να μη βρεθεί ο Σπύρος αντιμέτωπος με κάποιον πιο δημοφιλή, όπως ο Στάθης Σχίζας, και να μη ρισκάρει την παραμονή του στο παιχνίδι. Τελικά οι υποψίες όλων επιβεβαιώθηκαν κι οι δύο κοπέλες ήρθαν αντιμέτωπες με τον Σπύρο για την παραμονή τους στο Survivor.

Όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός, η παίκτρια που θα έπρεπε να αποχωρήσει από το Survivor και να επιστρέψει στην Ελλάδα, είναι η Στέλλα.

Η παίκτρια το τελευταίο διάστημα είχε δημιουργήσει αναταραχές με όσα ανέφερε για ορισμένους συμπαίκτες της και μετά προσπαθούσε να τα δικαιολογήσει.

«Είναι μέχρι να το συνειδητοποιήσω κι έχω σοκαριστεί. Είμαι ευγνώμων που το έζησα και πήρα φοβερά μαθήματα ζωής για εμένα. Θέλω να κρατήσω μόνο τα καλά. Θα βγω καλύτερος άνθρωπος έξω» ανέφερε η Στέλλα.