Ιωάννα Παλιοσπύρου: Έχει πολλές προτάσεις για τηλεοπτική εκπομπή – Ποιος παραγωγός την έχει πλησιάσει

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Έχει πολλές προτάσεις για τηλεοπτική εκπομπή – Ποιος παραγωγός την έχει πλησιάσει

Της αρέσει το ενδεχόμενο, αλλά έχει συγκεκριμένο περιεχόμενο στο μυαλό της

Ένα άτομο που έχει συγκλονίσει με την ιστορία του όλη την Ελλάδα είναι η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία είχε πολύ σοβαρούς τραυματισμούς από την επίθεση με βιτριόλι που είχε δεχθεί στην Καλλιθέα στην είσοδο της πολυκατοικίας, που στεγάζονταν τα γραφεία της εταιρείας που εργαζόταν. Η στάση της αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και φαίνεται ότι έχει πολλές προτάσεις για τηλεοπτική εκπομπή, όπως αναφέρθηκε στο Πρωινό.

«Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έχει πολλές τηλεοπτικές προτάσεις σε διάφορους ρόλους που θα ήθελαν να την δουν οι τηλεοπτικοί παραγωγοί που την έχουν προσεγγίσει. Και για κριτική επιτροπή και να αποτελέσει μέρος μιας παρέας, μια ψυχαγωγική εκπομπή… Εκείνη το σκέφτεται θετικά όλο αυτό, αλλά η ίδια θα ήθελε να κάνει μια εκπομπή στην οποία να αφηγείται ιστορίες, να συναντά ανθρώπους και μέσα από αυτούς να περνά μηνύματα», είπε η Κέλλυ Χεινωπόρου.

Ο Γιώργος Λιάγκας, στη συνέχεια, μίλησε πιο συγκεκριμένα: «Από την εταιρεία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη, της έχουν γίνει τουλάχιστον δύο προτάσεις. Η μία είναι για να συμμετάσχει σε βραδινό πρόγραμμα και η άλλη είναι για να συμμετάσχει σε καθημερινή εκπομπή, έχοντας τη δική της ρουμπρίκα».