Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Η σχέση Βρισηίδας με Μαρτίκα είναι αστεία από μόνη της»

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Η σχέση Βρισηίδας με Μαρτίκα είναι αστεία από μόνη της»

Τι είπε η πρώην παίκτρια για τα άτομα με τα οποία ήρθε πιο κοντά στο ριάλιτι επιβίωσης

Για την εμπειρία της από το Survivor, το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει από την αποχώρησή της και έπειτα και για τη σχέση που υπάρχει ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και τη Βρισηίδα Ανδριώτου, μίλησε στην εκπομπή «Love It» η Ναυσικά ΠαναγιωτακοπούλουΤι είπε η πρώην παίκτρια για τα άτομα με τα οποία ήρθε πιο κοντά στο ριάλιτι επιβίωσηςΤι είπε η πρώην παίκτρια για τα άτομα με τα οποία ήρθε πιο κοντά στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Δεν είμαι πάρα πολύ ήρεμη. Μετά το Survivor έχω αποκτήσει τρομερό στρες αντικειμενικά με την καθημερινότητα. Έχω συνηθίσει σε άλλους ρυθμούς, βγαίνεις έξω και γίνεται πανικός με email, τηλέφωνα, ραντεβού, λογαριασμούς, υποχρεώσεις το ένα το άλλο. Ξαφνικά σου φαίνεται όλο αυτό πολύ ξένο. Είναι λίγο περίεργο, δεν το περίμενα. Όταν προβάλλεσαι, σχολιάζεσαι και αναλόγως, δεν γίνεται όλοι να σε αγαπάνε» είπε αρχικά.

«Διαπιστώνεις πάρα πολύ έντονα, ότι σημασία έχουν μόνο οι ανθρώπινες σχέσεις, μέσα στο Survivor καταφέρνεις να είσαι ευτυχισμένος – ακόμη και αν δεν έχεις να φας ή κρυώνεις – επειδή έχεις δυο τρία άτομα, τα οποία ένιωθα ότι με αγαπούσαν και τους αγαπούσα. Είναι πολύ σημαντικό. Αναφέρομαι στον Απόστολο και τον Άρη, αλλά και στην Μυριέλλα και τον Λάμπρο στην αρχή του παιχνιδιού. Δεν πίστευα, ότι θα φτάσω τους 5 μήνες στον Άγιο Δομίνικο», επισήμανε στη συνέχεια.

Σχετικά με τον Σπύρο Μαρτίκα και τη Βρισηίδα Ανδριώτου είπε χαρακτηριστικά ότι: «Δεν θέλω να πάρω θέση σε όλο αυτό. Η σχέση Βρισηίδας με Μαρτίκα είναι αστείο από μόνο του. Νομίζω ότι έχει καταλάβει και κόσμος».