Σοφία Μαργαρίτη: Έκανε μήνυση στο Survivor – «Zητούσα επίμονα να πάω στο νοσοκομείο και με πήγαν μετά από μία εβδομάδα»

Σοφία Μαργαρίτη: Έκανε μήνυση στο Survivor – «Zητούσα επίμονα να πάω στο νοσοκομείο και με πήγαν μετά από μία εβδομάδα»

Θεωρεί ότι αδικήθηκε και εξαπατήθηκε από την παραγωγή

Στον αέρα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» βγήκε σήμερα η Σοφία Μαργαρίτη. Η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε για το λόγο που αναγκάστηκε να καταθέσει μήνυση εναντίον της παραγωγής του ριάλιτι επιβίωσης.

«Ο καθένας από εμάς, όταν αδικείται και θεωρεί ότι εξαπατάται και δεν υπάρχει κάποιος δίαυλος επικοινωνίας με την άλλη πλευρά, έχει δικαίωμα να προσφύγει στην ελληνική δικαιοσύνη και να διεκδικήσει το δίκιο του», είπε αρχικά η Σοφία Μαργαρίτη.

Η Σοφία Μαργαρίτη είπε στη συνέχεια: «Όταν χτύπησα, οι νοσηλευτές εκτίμησαν ότι μπορώ να ξαναπαίξω. Εσείς έχετε δει πλάνα από τον πρώτο τραυματισμό, και όχι από αυτόν που κατέληξα στο χειρουργείο. Η μόνη αναφορά έγινε από τον Λιανό και όταν δεν ήμουν πλέον στο συμβούλιο. Κάθε μέρα ζητούσα επίμονα να πάω στο νοσοκομείο και με πήγαν μετά από μία εβδομάδα. Οι γιατροί μου λένε τώρα πως πρέπει να ξανακάνω επέμβαση».

Η Σοφία Μαργαρίτη επισήμανε επίσης πως μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος δεν υπήρξε καμία επικοινωνία από την εταιρεία παραγωγής, η οποία έχει χαθεί εδώ και μήνες.