Η Κατερίνα Καινούργιου ελπίζει ο Γρηγόρης Γκουντάρας να επιστρέψει στην εκπομπή της

Η Κατερίνα Καινούργιου ελπίζει ο Γρηγόρης Γκουντάρας να επιστρέψει στην εκπομπή της

Κρίσιμο το ραντεβού του δημοσιογράφου και της συζύγου του Ναταλί Κακκαβά με την διοίκηση του ΣΚΑΪ

Φαίνεται πως η Κατερίνα Καινούργιου σχεδιάζει ήδη τη συγκρότηση του πάνελ της εκπομπής της στον Alpha για την επόμενη σεζόν. Δεν είναι τυχαία η συζήτηση για τον πρώην συνεργάτη της, Γρηγόρη Γκουντάρα το πρωί της Τετάρτης με αφορμή το επερχόμενο κρίσιμο ραντεβού που έχει μαζί με την σύζυγο του, Ναταλί Κακκαβά με τον ΣΚΑΪ προκειμένου να εξετάσουν την συνέχιση ή τη διακοπή της τηλεοπτικής τους συνεργασίας

Μάλιστα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποκάλυψε πως γνωρίζει ότι ο Γκουντάρας είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στην πρωινή ζώνη του Alpha.

«Εγώ ξέρω που θα πάει ο Γρηγόρης Γκουντάρας! Εδώ ή στην ΕΡΤ, πάμε παρακάτω.» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος για να ακολουθήσει ο εξής διάλογος:

Κ.Κ.: Εδώ; Ξέρεις κάτι; Που θα έρθει;

Α.Μ.: Εδώ… Σε μία από τις θέσεις. Στη δικιά μου.

Κ.Κ.: Ε τι μια από τις θέσεις. Πρέπει ντε και καλά να φύγει κάποιος για να έρθει ο Γρηγόρης;

Α.Μ.: Όχι, σε μια από τις θέσεις. Δεν είπα εγώ σε ποια.

Κ.Κ.: Αρχικά, αν έρθει ο Γρηγόρης,  θα είναι σε έναν θρόνο εκεί πάνω! Ξέρεις κάτι που δεν ξέρω εγώ;

Α.Μ.: Όχι. Κρίνω την πραγματικότητα. Ή θα έρθει εδώ ή θα πάει στην ΕΡΤ αυτή τη στιγμή. Δεν τον βλέπω στον ΣΚΑΪ, αυτό εννοώ. Δεν έχω μιλήσει όμως μαζί του για τα σχέδια του.

Κ.Κ.: Γιατί όμως είπες σε μια θέση;

Α.Μ.: Μα δεν είπα σε μια θέση και θα φύγω εγώ! Είπα τη θέση μου πριν, για παράδειγμα, για να μη δημιουργηθεί κάτι άλλο. Δεν είπαμε πριν να μεγαλώσει το τραπέζι;

Κ.Κ.:Είπα εγώ να φύγει κανείς; Είναι δυνατόν να έρθει ο Γρηγόρης, που αγαπιέστε αλλά στον αέρα τσακώνεστε σαν τα σκυλιά και να φύγεις εσύ; Για αυτό ψοφάω!

Α.Μ.: Έχεις σκεφτεί να μεγαλώσει το τραπέζι; Για τον Γκουντάρα ρε γαμώτο!

Κ.Κ.:Θα κάτσει εδώ σε θρόνο! Η εκπομπή θα ξεκινάει με την όμορφη φάτσα του Γρηγόρη Γκουντάρα! Θα λέει καλημέρα ο Γκουντάρας καθιστός.