Απόστολος Ρουβάς: Το ειδύλλιο μεταξύ Μαρτίκα και Βρισηίδας στο Survivor μπορεί να είναι και πραγματικό

Απόστολος Ρουβάς: Το ειδύλλιο μεταξύ Μαρτίκα και Βρισηίδας στο Survivor μπορεί να είναι και πραγματικό

Ποιο ακόμα σενάριο άφησε ανοικτό ο πρώην παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης, ενώ αναφέρθηκε και στο περσινό ρομάντζο μεταξύ Σάκη και Μαριαλένας

Και ο Απόστολος Ρουβάς που αποχώρησε από το Survivor μίλησε για το ειδύλλιο μεταξύ του Σπύρου Μαρτίκα και της Βρισηίδας Ανδριώτου. Ο γνωστός σεφ βρέθηκε στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» απόψε και άφησε ανοικτά τα δύο σενάρια που συζητάνε οι τηλεθεατές.

«Θεωρώ ότι μπορεί και να είναι πραγματικό σε ένα μέρος ή μπορεί να είναι ξεκάθαρα στρατηγική και ο κόσμος να θέλει να δει κάτι παραπάνω από αυτό. Και τα δύο σενάρια μου φαίνονται φυσιολογικά, εφόσον έχουμε δει έναν Σάκη και μία Μαριαλένα, όπου έφτασαν και μέχρι τον τελικό», είπε ο Ρουβάς για το γεγονός ότι οι δύο παίκτες έχουν φτάσει κοντά.

Για την δική του αποχώρηση επισήμανε: «Ήθελα περισσότερο να φύγω παρά να μείνω. Όταν πας γνωρίζεις ότι θα είναι δύσκολη η συμβίωση. Δεν πίστευα ότι θα αντέξω 4,5 μήνες. Τις πρώτες μέρες λύγισα πραγματικά. Μετά προσαρμόστηκα στην πείνα και στη συμβίωση. Από όταν έγινε και η ένωση και μετά δεν πέρναγα καλά, έχασα τον εαυτό μου.

Εγώ ζήτησα στη Ναυσικά να με ψηφίσει. Αυτοπροτάθηκα. Είχα αυτοπροταθεί και άλλες φορές. Όταν ζεις 24 ώρες την ημέρα σε καβγάδες και ακούγοντας πολύ σκληρές κουβέντες, είναι δύσκολο. Έπεσα πολύ ψυχολογικά, όποτε ζήτησε να με ψηφίσουν για να φύγω».