Μάγδα Τσαγγάνη για Φιλιππίδη και Λιγνάδη: «Λυπάμαι που τους βλέπω με χειροπέδες»

Μάγδα Τσαγγάνη για Φιλιππίδη και Λιγνάδη: «Λυπάμαι που τους βλέπω με χειροπέδες»

«Αν ξαναγεννιόμουν θα γινόμουν οτιδήποτε άλλο εκτός από ηθοποιός»

Για τους προφυλακισμένους για βαρύτατες κατηγορίες συναδέλφους της, Πέτρο Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη, μίλησε μεταξύ άλλων στην εκπομπή Open Weekend η ηθοποιός Μάγδα Τσαγγάνη.

Πιο συγκεκριμένα, η Μάγδα Τσαγγάνη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «λυπάμαι για τους ηθοποιούς, τους οποίους λατρεύω και τους βλέπω με χειροπέδες. Αυτό που βλέπω τώρα, δηλαδή μου έρχεται να τρελαθώ... Το βλέπω; Είναι αλήθεια; Λέω πως δεν μπορεί να είναι αλήθεια! Δηλαδή θα τρίζουν τα κόκαλα του Βέγγου, του Σταυρίδη… Το πιο ωραίο επάγγελμα του κόσμου, αλλά και το πιο φρικτό, είναι το δικό μας».

«Αν ξαναγεννιόμουν θα γινόμουν οτιδήποτε άλλο εκτός από ηθοποιός. Τόσο άγχος, αγωνία και δυσκολίες που συνάντησα στη δουλειά μου… Όχι πια άλλο! Και τον καρκίνο είμαι σίγουρη ότι τον έβγαλα από άγχος» είπε η ηθοποιός για την περιπέτεια της υγείας της. «Ακόμα και σήμερα χτυπάει το τηλέφωνο μου, με θέλουν για δουλειές, αλλά δεν μπορώ. Δεν θέλω ούτε στο θέατρο, ούτε και στην τηλεόραση. Βαριέμαι, σαν να μην ήμουν ποτέ ηθοποιός. Φοβάμαι μήπως από το άγχος πάθω ξανά κάτι και δεν θέλω» συμπλήρωσε η Μάγδα Τσαγγάνη.

Παρακαλούμε περιμένετε ...