Δολοφονία Μαρίας Μπονίκου: «Το παιδάκι αυτό που έβλεπα, που θήλαζε να σκότωσε την μαμά του; Δεν το πιστεύω!»

Δολοφονία Μαρίας Μπονίκου: «Το παιδάκι αυτό που έβλεπα, που θήλαζε να σκότωσε την μαμά του; Δεν το πιστεύω!»

«Δεν το περίμενα ποτέ, μα ποτέ» είπε συντετριμμένη η Μάγδα Τσαγγάνη

Για την δολοφονία της ηθοποιού Μαρία Μπονίκου μίλησε η καλή της φίλη, Μάγδα Τσαγγάνη το πρωινό της Δευτέρας στον αέρα της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη στον ΑΝΤ1. Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τη συναισθηματική της φόρτιση κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής σύνδεσης.

Ειδικότερα, η Μάγδα Τσαγγάνη εξομολογήθηκε πως «όταν γεννήθηκε το παιδί αυτό, πήγα στο σπίτι της Μαρίας που μόλις το είχε γεννήσει για να της ευχηθώ και το είδα που το θήλαζε. Και τώρα, απέναντι είναι το κτήμα μου και το σπίτι στην Αίγινα, έχω κοιμηθεί από το Σάββατο μόνο μισή ωρίτσα! Είναι δυνατόν; Το παιδάκι αυτό που έβλεπα, που θήλαζε να σκότωσε την μαμά του; Δεν το πιστεύω! Δεν κοιμάμαι! Γιώργο, δεν κοιμάμαι! Περνάω πολύ δύσκολα, δεν το περίμενα».

«Μου είχε πει πως «ο παλαβός ο γιος μου φωνάζει, μήπως σας ενοχλεί». Εγώ δεν μένω μόνιμα στην Αίγινα οπότε της είπα όχι. «Είναι νευρικός, βρίζει, βλαστημάει» μου έλεγε. Το παιδί όμως αυτό οδηγούσε, πάρκαρε το αυτοκίνητο και έχει αλλάξει την εμφάνιση του. Ήταν λίγο περίεργο παιδί. Δεν το περίμενα ποτέ, μα ποτέ».

«Άκουσα στις ειδήσεις πως το παιδί έλεγε στους αστυνομικούς, μόλις τον έπιασαν, ότι θα τους απολύσει όλους και μετά θα βουλιάξει όλη την Αίγινα! Τι σου φταίει η Αιγινούλα μας, καλέ; Εγώ αυτό το παιδί το είδα που θήλαζε» συμπλήρωσε η Μάγδα Τσαγγάνη στην ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1.