Γιάννης Μόρτζος: Πήγε στραβά η επέμβαση bypass κι έμεινα 35 ημέρες αναίσθητος

Γιάννης Μόρτζος: Πήγε στραβά η επέμβαση bypass κι έμεινα 35 ημέρες αναίσθητος

«Είχα την εντύπωση ότι φεύγω, το σκεφτόμουν κι έλεγα κάτσε ακόμα λίγο»

Την μακάβρια εμπειρία του μοιράστηκε ο Γιάννης Μόρτζος, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ. Ο ηθοποιός εκμυστηρεύτηκε την περιπέτεια υγείας του που και την αποτυχημένη επέμβαση στην καρδιά που παρά λίγο να του κοστίσει τη ζωή.

«Η σύζυγός μου κι εγώ είμαστε τυχεροί γιατί έχουμε ένα γιατρό τον κουνιάδο μου, ο οποίος είναι σωτήρας. Αυτός μας κατευθύνει τι θα κάνουμε. Του οφείλω κι εγώ πολλά γιατί με έσωσε. Εγώ έκανα bypass και κάτι πήγε στραβά στην επέμβαση. Έμεινα 35 ημέρες αναίσθητος. Ξύπνησα και δεν ήξερα τι γινόταν, ήμουν χαμένος. Στην εντατική που ήμουν έβλεπα να πεθαίνουν κάθε μέρα κι έλεγα με έφεραν κι εμένα για να πεθάνω. Είχα την εντύπωση ότι φεύγω, το σκεφτόμουν κι έλεγα κάτσε ακόμα λίγο. Μου έδινα κουράγιο.» είπε ο Γιάννης Μόρτζος και συνέχισε ως εξής:

«Μου έμεινε από αυτό ότι τα πάντα είναι πολύ εφήμερα και φεύγουν. Εκεί δοκίμασα και την αντοχή του γάμου μου με την Γιούλη. 22 χρόνια μαζί αλλά αυτό ήταν μια δοκιμασία που σε πήγαινε αλλού. Καθόταν όλες αυτές τις ημέρες από πάνω και με πρόσεχε».