Σοφιάνα για Survivor: Ακούγεται ότι εγώ και ο Άρης Σοϊλέδης φεύγαμε μαζί στη ζούγκλα

Σοφιάνα για Survivor: Ακούγεται ότι εγώ και ο Άρης Σοϊλέδης φεύγαμε μαζί στη ζούγκλα

«Δεν είχα καταλάβει πόση έκταση είχε πάρει το όλο θέμα»

Ακόμα συζητιέται η φημολογία που έχει προκύψει στο Survivor από τις αναφορές του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ, που άφηνε να εννοηθεί ότι η Σοφιάνα Αβραμάκη είχε ερωτικές περιπτύξεις στο ριάλιτι με τον Άρη Σοϊλέδη. Ο ποδοσφαιριστής είναι γνωστό ότι διατηρεί σχέση με τη δημοσιογράφο Μαρία Αντωνά και το θέμα έχει πάρει έκταση, αφού σχεδιάζουν να παντρευτούν μόλις ο Σοϊλέδης βγει από το παιχνίδι.

Την πρώτη της συνέντευξη σε ελληνικό έδαφος έδωσε το μήλο της... Έριδος, Σοφιάνα Αβραμάκη, μετά την αποχώρησή της από το Survivor. Η πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ βρέθηκε στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και βέβαια το σκηνικό με τον Άρη Σοίλέδη και στο... βάθος η Μαρία Αντωνά δεν άργησαν να μπουν στην κουβέντα.

«Με την Μαρία Αντωνά επικοινώνησα πολύ νωρίς, με το που βγήκα από το Survivor. Γιατί ήξερα τι έχει ακουστεί για μένα και τον Άρη, είδα κάποιες συνεντεύξεις συμπαικτών μου. Ακούγεται ότι εγώ και ο Άρης Σοϊλέδης φεύγαμε μαζί στη ζούγκλα και έχουν δει πράγματα και έχουν καταλάβει… Εγώ δεν είχα καταλάβει πόση έκταση είχε πάρει το όλο θέμα», είπε η Σοφιάνα Αβραμάκη.