Νίκος Μουτσινάς: Το ατύχημα που είχε σε ξενοδοχείο κατά την ερωτική συνεύρεση

Νίκος Μουτσινάς: Το ατύχημα που είχε σε ξενοδοχείο κατά την ερωτική συνεύρεση

«Αυτή είναι η κατάντια αυτής της εκπομπής αυτή την περίοδο που δεν έχει θέματα» είπε μετά τις αποκαλύψεις

Μία σπάνια προσωπική του εξομολόγηση έκανε σήμερα Δευτέρα στην εκπομπή του «Καλό Μεσημεράκι» ο Νίκος Μουτsινάς, ο οποίος αποκάλυψε στο δύο… ατυχήματα που είχε κατά τη διάρκεια ερωτικών συνευρέσεων σε ξενοδοχείο.

Ο παρουσιαστής, με χιούμορ και… αφοπλιστική ειλικρίνεια περιέγραψε τα απίθανα γεγονότα. «Ήμουν περιοδεία και κάπως συνευρέθηκα ερωτικά. Στα ξενοδοχεία, όμως, συνήθως είναι δυο μονά κρεβάτια που τα κολλάνε. Αυτό δεν είχε περάσει από το μυαλό μου, ότι αυτά μπορεί να μην τα έχουν πιασμένα για να μην ανοίγουν. Κάποια στιγμή κι ενώ τα πράγματα πήγαιναν πάρα πολύ εντυπωσιακά, ανοίγουν τα δύο κρεβάτια και χάθηκαν στο κενό δύο άνθρωποι… Εγώ ήμουν τέσσερις μέρες με όλη την πλάτη και το γόνατο. Κούτσαινε και κάποιος άλλος γνωστός…», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

«Η άλλη ιστορία είναι πιο απλή. Τα πράγματα πήγαιναν πάρα πολύ ωραία, ωραία ατμόσφαιρα, ρόλαρε, είχε βρεθεί και ο ρυθμός και ξαφνικά κάνει σεισμό. Είμαι στον πέμπτο όροφο σε ένα ξενοδοχείο και περνάει δευτερόλεπτα από το μυαλό μου: Τι κάνω ρε φίλε; Χτύπησαν την πόρτα οι γνωστοί και μου είπαν σεισμός. Είπα κι εγώ τι ήταν αυτό;», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.

«Αυτή είναι η κατάντια αυτής της εκπομπής αυτή την περίοδο που δεν έχει θέματα. Το επόμενο θα κατεβάσω να δείξω τον κ…ο μου, δεν έχω κάτι άλλο να σας πω», κατέληξε ο παρουσιαστής.

Παρακαλούμε περιμένετε ...