Survivor: Αποχώρησε το πρόσωπο που είχε βρεθεί στο επίκεντρο των εντάσεων

Survivor: Αποχώρησε το πρόσωπο που είχε βρεθεί στο επίκεντρο των εντάσεων

«Το ένιωθα ότι θα φύγω»

Οι τόνοι στο Survivor έχουν ανέβει επικίνδυνα τις τελευταίες εβδομάδες. Οι «Μπλε» δέχθηκαν απανωτές ήττες κι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν όλοι από την ίδια ομάδα.

Ο Τάκης Καραγκούνιας των Μπλε έχει πέσει σε δυσμένεια λόγω των συνεχών τσακωμών του κι η ένταση κάθε φορά χτυπά «κόκκινο». Βέβαια ο ίδιος δεν δέχτηκε έτσι απλά το γεγονός πως ήταν πρώτος υποψήφιος και ξέσπασε με το αποτέλεσμα. Τον Τάκη Καραγκούνια ακολούθησε στο «χορό» των υποψηφιοτήτων η Βρισηίδα Ανδριώτου από τη ψηφοφορία της ομάδας της.

Τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση ήταν η Σοφιάνα Αβραμάκη, την οποία υπέδειξε η Στέλλα Ανδρεάδου, έχοντας κερδίσει την ατομική ασυλία για αυτήν την εβδομάδα.

Ωστόσο το γεγονός που πρωταγωνίστησε όσο τίποτα άλλο αυτήν την εβδομάδα ήταν ότι ο Άρης Σοϊλέδης κι ο Γιώργος Ταλάντσεβ επικοινώνησαν με τον έξω κόσμο και με αγαπημένα τους πρόσωπα, παραβιάζοντας τους όρους του Survivor. Αυτό πυροδότησε ένα ντόμινο εξελίξεων με τον Τάκη να εκτοξεύει βέλη και προσβολές προς τον Άρη.

Οι παίκτες του Survivor συγκεντρώθηκαν στο συμβούλιο αποχώρησης μέσα σε ένα εκρηκτικό κλίμα για να ακούσουν την ετυμηγορία του τηλεοπτικού κοινού από τον παρουσιαστή, Γιώργο Λιανό. Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος, η παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor είναι η Σοφιάνα Αβραμάκη.

 

«Είμαι στενοχωρημένη, όχι γιατί φεύγω. Το ένιωθα ότι θα φύγω. Μπήκα μπλε και φεύγω μπλε κι είμαι υπερήφανη για όσα κατάφερα. Πριν αποχωρήσω, να ζητήσω συγγνώμη από όποιον πλήγωσα εδώ και χάρηκα πολύ που γνώρισα κάποιους ανθρώπους από την απέναντι ομάδα. Τα παίρνω όλα μαζί μου και φιλαράκια μου κανονίστε να είστε όλοι στον τελικό» είπε η Σοφιάνα Αβραμάκη.