Ελένη Τσολάκη: «Γιατί η Τούνη δεν τους γράφει όλους εκεί που δεν πιάνει μελάνι;»

Ελένη Τσολάκη: «Γιατί η Τούνη δεν τους γράφει όλους εκεί που δεν πιάνει μελάνι;»

«Στενοχωριέμαι πολύ με αυτό το κορίτσι γιατί βγαίνει κι απαντάει»

Στο πλευρό της Ιωάννας Τούνη στάθηκε η Ελένη Τσολάκη, με αφορμή την επίθεση που δέχτηκε στα social media αναφορικά με τον θάνατο της μητέρας της κι έφερε την απάντησή της μέσα σε κλάματα, σχολιάζοντας το θέμα που δημιουργήθηκε στην πρωινή εκπομπή του OPEN.

«Εδώ πάμε σε ένα άλλο κοινωνικό πείραμα. Δεν μπορώ να καταλάβω ειλικρινά σας λέω, στενοχωριέμαι πολύ με αυτό το κορίτσι γιατί βγαίνει κι απαντάει. Γιατί δεν τους γράφει όλους εκεί που δεν πιάνει μελάνι; Όσο δίνεις συνέχεια, δεν τελειώνει ποτέ τίποτα. Ας τους γράψει όλους εκεί που θέλει να τους γράψει, ας συνεχίσει τη ζωή της.

Είναι ένα αξιόλογο πλάσμα και μία μαχήτρια, περνά μία δύσκολη κατάσταση που πραγματικά είναι τεράστια η απώλειά της, επειδή δεν έχει κάποιον άλλον στον κόσμο. Θα κάτσω εγώ τώρα να απαντήσω στον κακοπροαίρετο, που δεν έχει νοημοσύνη να με βγάλει φωτογραφία τη Μεγάλη Παρασκευή στον Επιτάφιο και να με κράζει;», είπε η Ελένη Τσολάκη.

Από την πλευρά του, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είπε: «Απαντάει εδώ που έχει δίκιο, όμως απαντούσε όταν είχε και άδικο. Είναι θέμα διαχείρισης. Δε νομίζω ότι είναι όλη αυτή η κατάσταση που έχει δημιουργήσει τόσο καιρό με κάποια προκλητικά πράγματα που ο μέσος χαζός σχολιαστής θα μπει να κράξει την Ιωάννα Τούνη που έχει όλα τα δίκια με το μέρος της. Είναι εύκολος στόχος. Φταίει η ίδια γι’ αυτό. Σε αυτό έχει όλα τα δίκια».

Παρακαλούμε περιμένετε ...