Ξέσπασε η Ιωάννα Τούνη: «Θα πενθήσω όπως θέλω εγώ»

Ξέσπασε η Ιωάννα Τούνη: «Θα πενθήσω όπως θέλω εγώ»

Για τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να διασκεδάζει στη Ναύπακτο

Σε κλάματα ξέσπασε η Ιωάννα Τούνη, που περνά δύσκολες στιγμές μετά το θάνατο της μητέρας της. Η influencer ανέβασε μια σειρά stories προσπαθώντας να εξηγήσει γιατί τόσες μέρες απείχε από τα social media αλλά και να απαντήσει σε όσους την κατέκριναν για το πώς πενθεί.

Η Ιωάννα Τούνη εξήγησε πως ο λόγος που είχε εξαφανιστεί ήταν ο θάνατος της μητέρας της, η οποία, όπως είπε η Ιωάννα, τα τελευταία 2,5 χρόνια πάλευε με τον καρκίνο και μέχρι το τέλος ήταν πραγματική μαχήτρια.

Ευχαρίστησε όσους της έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης αλλά δεν δίστασε να αναφερθεί και σε εκείνους που την κατέκριναν επειδή πήγε στη Ναύπακτο τη Μεγάλη Παρασκευή με τον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου.

«Αυτές τις μέρες μετά την κηδεία της μαμάς μου που έγινε στις Σέρρες, ήμουνα με τον Δημήτρη στην Αθήνα και μην έχοντας συγγενείς στην Αθήνα και οι δύο, πήγαμε στο πατρικό ενός φίλου του Δημήτρη αυθημερόν στη Ναύπακτο για την περιφορά του Επιταφίου. Τα σχόλια ήταν λες και πήγα στα μπουζούκια και χόρευα πάνω στα τραπέζια. Αλήθεια, δεν το καταλαβαίνω. Για να λήξει αυτό το θέμα εδώ. Έχω το δικαίωμα και σε πένθος να βγω με τον σύντροφό μου και να πάω στον Επιτάφιο ή όπου αλλού θέλω. Δεν θα κάτσω άλλο να φορέσω μαύρα ρούχα, ούτε συνέχεια να κλαίω, ούτε να κάνω κάτι άλλο από τα θλιβερά πράγματα που σκέφτεστε γιατί μισείτε τους άλλους. Δεν ξέρω πώς κρίνετε εσείς τι πρέπει να κάνω τώρα. Εγώ είμαι σίγουρη ότι η μαμά μου με βλέπει και θα ήθελε να με βλέπει απλά να χαμογελώ» είπε κλαίγοντας η Ιωάννα Τούνη.

Η συγκινητική πρώτη ανάρτησή της μετά το θάνατο της μητέρας της

Λίγη ώρα πριν ανεβάσει τα stories, η Ιωάννα Τούνη προχώρησε στην πρώτη της ανάρτηση μετά το θάνατο της μητέρας της και τα λόγια που συνόδευσαν τη φωτογραφία ήταν σπαρακτικά.

«Μανούλα μου… Δεν ξέρω αν οι λέξεις είναι αρκετές για να εκφράσουν όσα αισθάνομαι αυτή την στιγμή! Ξέρω όμως, πως όταν γίνω μαμά, θέλω να γίνω ακριβώς σαν εσένα!!! Σε ευχαριστώ για την απεριόριστη αγάπη που μου έδωσες, για την στήριξη σου σε ΟΛΑ όσα ήθελα να κάνω και να γίνω -ακόμη και αν δεν σε έβρισκαν απόλυτα σύμφωνη- ευχαριστώ για τον «χώρο» και την διακριτική καθοδήγηση σου, που με έκαναν τον άνθρωπο που έχω γίνει σήμερα. Ήσουν για εμένα μάνα και πατέρας μαζί! Η πιο δυνατή γυναίκα που έχω γνωρίσει…. δυνατή μέχρι τέλους και γεμάτη ελπίδα και θετική σκέψη πάντα!» έγραψε αρχικά η Ιωάννα Τούνη.