Μυριέλλα Κουρεντή για Κατσαούνη στο Survivor: Υπήρχε έλξη, απλά στράβωσε το πράγμα

Μυριέλλα Κουρεντή για Κατσαούνη στο Survivor: Υπήρχε έλξη, απλά στράβωσε το πράγμα

«Είχα ανθρώπους γύρω μου που μου έλεγαν δεν ταιριάζετε»

Καλεσμένη στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι ήταν η Μυριέλλα Κουρεντή, η οποία μίλησε για την σχέση που αναπτύχθηκε με τον Γιώργο Κατσασούνη στο Survivor και τον λόγο που δεν προχώρησε.

«Ήταν όντως αυθόρμητο και συνέβη αλλά συνέβη επειδή δεν περνούσα καλά στην ίδια την ομάδα. Ένα φλερτ ίσως σε βοηθήσει, σου κάνει πάρα πολύ καλό. Στράβωσε… μοντάζ. Δεν μπορείς να δεις σε τρεισήμισι ώρες τη συμπεριφορά και τι έχει γίνει, πώς αντιμετωπίζω εγώ τον Γιώργο και πώς αντιμετωπίζει ο Γιώργος εμένα.

Άρχισα να ξενερώνω όταν είδα κάποια πράγματα που έκανε στην ομάδα του. Είχα ανθρώπους γύρω μου που μου έλεγαν δεν ταιριάζετε. Μετά όταν τον γνώρισα, όντως ήμασταν σαν την μέρα με τη νύχτα. Υπήρχε έλξη, απλά στράβωσε το πράγμα», είπε η Μυριέλλα Κουρεντή και ξεκαθάρισε και για τη σχέση της με τον Τζον Λυγνό:

«Με αυτόν τον άνθρωπο είμαστε και συνεργάτες και έχουμε μια πολύ ιδιαίτερη σχέση. Έχουμε τρομερή χημεία και αισθητική, υπάρχει κάτι, στο οποίο όμως δεν έχουμε βάλει ταμπέλα. Δεν είμαστε μαζί, ούτε ήμασταν. Με αυτό τον άνθρωπο έχω μία πολύ ιδιαίτερη σχέση, ονειρική».